Andrei Duban și-a scos soția la un hotdog „ca-n autogară”

Publicat: 15/12/2020 | 23:36

Pentru Andrei și Grațiela Duban au revenit amintirile din „Ferma Vedetelor”! Cei doi au renunțat pentru o zi la orice „finețuri” și au trăit ca „muritorii de rând”, savurând un hotdog pe o bancă, în față la Ikea. Nu au părut deloc deranjați de lipsa luxului și se pare că s-au delectat cu preparatul la numai 2 lei preț de câteva minute bune. CANCAN.RO vă prezintă imaginile savuroase.

Ce poți face într-o zi de iarnă? Ei bine, ce fac și Andrei și Grațiela Duban. Cei doi au luat o pauză de la tot ce înseamnă stresul cotidian și s-au așezat frumos pe o bancă.

Unde? În față la Ikea, acolo unde au savurat câte un hotdog, liniștiți, parcă de dragul vremurilor nebunești de la „Ferma Vedetelor”. Echipați corespunzător pentru o zi friguroasă, Andrei și Grațiela Duban nu s-au plâns nicio secundă de frig și nici de meniul „subțire”, ci au stat de vorbă și s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

Meniu de „supraviețuire”

Cu siguranță, cei doi și-au adus aminte de vremurile grele, dar frumoase pe care le-au trăit la „Ferma Vedetelor”, acolo unde fiecare zi era destinată supraviețuirii în cele mai grele condiții și înfruntării celor mai mari provocări la care erau supuși.

Pe banca de la Ikea, Andrei și Grațiela Duban se mai priveau, din când în când, în timp ce înfulecau din hotdog, „ca în autogară”, dovedind că dragostea trece și prin stomac, dar nu au avut nevoie de caviar și Moet.

(NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE GRAȚIELA DUBAN A PĂRĂSIT “SURVIVOR ROMÂNIA”. ARTISTA A FĂCUT TOTUL PUBLIC, PE FACEBOOK. “UN JOC PERVERS!”)

Andrei și Grațiela Duban înfulecă hotdog pe o bancă, la Ikea

Cum s-a schimbat viața lor, după ce au participat la „Ferma Vedetelor”

Andrei Duban şi soţia lui, Graţiela au făcut dezvăluiri spumoase despre cum li s-a schimbat viaţa, după experienţele trăite la „Ferma Vedetelor”. Cei doi se pare că au întâmpinat ceva probleme, însă nu a fost nimic grav şi au reuşit să treacă cu bine.

“Nu te-am simţit nici în privire. Tu eşti foarte rece cu mine, nici partener nu mi-ai fost”, i-a mărturisit Graţiela soţului ei, în emisiune.

“Am dat şapte kilograme, iar la un moment dat am decis să nu mă mai cântăresc.  Cel mai greu a fost să ne tolerăm între noi. Eu nu mă refeream la giugiuleală, giugiuleală, ci la atitudine, că nu era cald, parcă nu era soţul meu şi nu înţelegeam. 

Voiam să ne ţinem de mână, să îi simt căldura, şi el nimic, Batman, Batman! Ţi-aş spune eu mai multe, dar nu am voie, dar să ştii că roata s-a întors, el voia giugiuleală. De Crăciun, am primit o veste… o să fim părinţi…spirituali. Ne-au anunţat finii noştri că vor avea un copil”, a mărturisit Graţiela Duban la emisiunea “La Măruţă“.

“Eu am slăbit mai puţin, am dat la schimb o cafea pentru un sandwich. În primele săptămâni era un frig de îţi îngheţa şi ADN-ul în tine. Anul sper să ne aducă ce trebuie, eu vreau un frăţior, soţia vrea o surioară”, a completat Andrei Duban.

(CITEȘTE ȘI: CUM A PRIMIT-O ANDREI DUBAN PE GRAȚIELA ACASĂ, DUPĂ CE „L-A TRADUS” CU GHIȚĂ, LA SURVIVOR)

Grațiela Duban a stârnit controverse la Survivor

Grațiela Duban a mai participat și la Survivor România, acolo unde a stârnit controverse din cauza apropierii sale de Ghiță. După ce a fost eliminată din cadrul competiției și a revenit acasă, soția lui Andrei Duban a mărturisit că între ea și colegii săi au existat numai relații de prietenie.
Grațiela Duban a participat și la Survivor

”În momentul în care eu am plecat mi s-au adus acuze de către anumiți colegi de-ai mei că eu practic provoc certurile și discuțiile. Se pare că am plecat de două săptămâni și situația este alta. De altfel, am mai și spus. În clipa în care la noi în echipă se câștiga un meci, lucrurile erau frumoase, atunci când se pierdea un meci, situația devenea tensionată. Se pare că nu eu am fost motivul certurilor, pentru că am văzut că după ce am plecat eu, certurile au fost și mai aprinse și au căzut și foarte multe măști.

În momentul acesta, nu vreau să dau în nimeni, nu vreau să fiu rea, dimpotrivă, îi înțeleg, unii dintre ei au anumite strategii și le ies, de aceea îi felicit, alții își dau seama că sunt într-o competiție nu doar sportivă, ci și de strategie, iar acum se văd lucurile mult mai accentuat.
Eu, sincer, nu am avut nicio strategie, am fost acolo cu bune și cu rele, nu sunt un om perfect, am greșelile mele, dar vreau să le spun oamenilor că niciodată în viața mea, nu aș putea să calc greșit și să-mi trădez familia de acasă. Pentru că mi s-au adus foarte multe acuze că aș fi fost ba cu Bogdan, ba cu Mihai, ba cu Ghiță… Acolo a fost doar prietenie, nimic mai mult”, a declarat Grațiela Duban, potrivit wowbiz.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.