Andrei Duban o să turbeze! Noi atingeri interzise între Grațiela și Ghiță de la Survivor România

Publicat: 10/03/2020 | 09:16

Lucrurile încep să devină din ce în ce mai picante la Survivor România, între Grațiela și Ghiță. Cei doi au fost protagoniștii unor scene incendiare, chiar sub ochii colegilor de echipă. 

La Survivor România, între Grațiela și Ghiță au avut loc din nou atingeri incendiare! Deși cei doi susțin că sunt colegi de echipă, lucrurile vorbesc de la sine și par a fi din ce în ce mai apropiați și mai intimi. Oare ce a crezut Andrei Duban atunci când a văzut în fața televizorului, scenele interzise dintre soția lui și colegul acesteia de echipă? Cu siguranță acesta mizează în continuare pe faptul că Grațiela nu are nici cel mai mic interes și nici cea mai mică intenție față de Ghiță, așa cum a susținut tot timpul, însă lucrurile par a fi din ce în ce mai clare între cei doi.

În văzul tuturor colegilor de echipă, Grațiela Duban și Ghiță au mâncat popcorn împreună și au împărțit aceeași canapea. La un moment dat, cei doi nu au avut nicio reținere să-și exprime sentimentele de „prietenie și colegialitate”, după cum susțin și au început să se atingă. S-au jucat, s-au tachinat și și-au zâmbit minute în șir, pesemne că se simt extrem de bine unul în compania celuilalt. Mai mult, Grațiela l-a sorbit din priviri pe Ghiță, iar imaginile vorbesc de la sine! Cu toate că nu se află la primul episod de acest gen, Grațiela nu i-a dat lui Andrei Duban niciun motiv să fie gelos, după cum chiar actorul a mărturisit.

După ce Grațiela și Ghiță au fost protagoniștii primului episod de acest gen, Duban a spus că nu i se pare nimic în neregulă cu comportamentul soției sale, iar gesturile acesteia față de Ghiță sunt din prietenie și colegialitate.