Andrei Duban, atac dur la adresa surorii lui Ghiță de la Survivor, după ce aceasta a jignit-o pe Grațiela: „I-a spălat creierul”

Publicat: 08/04/2020 | 14:05

Andrei Duban a lansat un atac dur la adresa surorii lui Ghiță de la Survivor România, după ce aceasta a jignit-o pe Grațiela și i-a pus imaginea într-o lumină extrem de proastă. Actorul a mărturisit că va apela chiar la instanță pentru soluționarea problemei!

Începe un adevărat război la Survivor România! Ramona, sora lui Ghiță a lansat un atac dur la adresa Grațielei Duban pe care o consideră direct vinovată de comportamentul schimbat pe care îl are fratele său.

Mai mult, pentru că toată lumea a observat că între Grațiela și Ghiță au existat apropieri mari, sora acestuia a mărturisit că nu știe ce a fost cu adevărat între ei, ci doar că Grațiela i-a „spălat creierul” lui Ghiță și l-a determinat să fie altfel decât era înainte de a o cunoaște.

”Grațiela a făcut niște acuzații foarte grave despre Ghiță, în privința femeilor, lăsând să se înțeleagă niște lucruri neadevărate, lucruri ce i-au adus numai comentarii urâte pe adresele de socializare.

Nu știu ce discuții, ce au făcut ei acolo, dar nu este nimic adevărat. Ghiță nu știe ce a afirmat ea la plecare la adresa lui(…) Nu știu nici ce s-a întâmplat cu ei în competiție, dar dacă Grațiela l-a lăsat pe Ghiță să se apropie de el acolo, cinste lui, că e bărbat, despre ea nu am cuvinte bune” a spus Ramona, sora lui Ghiță, la Fan Arena.

Andrei Duban nu a rămas indiferent la spusele surorii lui Ghiță și a amenințat-o pe aceasta cu un proces. ”Cred că se va alege cu un mic proces. Nu este normal ce spune doamna” a spus actorul.