Andrei Aradits, probleme delicate în mariaj. A făcut anunțul după 15 ani de la nunta cu Andreea

Publicat: 28/12/2019 | 13:22

Andreea și Andrei Aradits se afișează foarte rar la evenimentele mondene din România. De altfel, atât actorul, cât și frumoasa lui soție preferă să își trăiască viața privată departe de camerele de filmat și aparatele de fotografiat. La mai bine de 15 ani de la nunta lor, starul din serialul “Vlad” a făcut mărturii despre problemele delicate cu care se confruntă în mariaj.

Citește și: Câți bani a primit Mihaela Rădulescu pentru reclama în care apare alături de Andrei Aradits și Florin Dumitrescu

Andrei Aradits, mărturii despre probleme delicate în mariaj

Zilele trecute, Andrei Aradits a filmat o reclamă alături de Andreea Esca, soțul și copiii lor. Prezentatoarea de la Pro TV și Alexandre Eram au pregătit o masă festivă, iar în timpul dezvăluirilor despre viața lor de familie a ieșit la iveală situația delicată care se găsește în mariajul actorului din filmul “Vlad”. El a mărturisit că soția lui, Andreea Aradits, a devenit vegană și a spus că, de când a luat această decizie, există mici discuții în bucătărie în legătură cu alimentele pe care le folosesc. Declarațiile sale au venit după ce Andreea Esca a povestit ce “dramă” a suferit fiica sa când a venit acasă, iar tarta cu praz pregătită special pentru ea a fost mâncată de familie și iubitul său, Mario Fresh – puteți asculta mărturiile tuturor în clipul de mai jos.

Citește și: Toată lumea îl ştie pe Andrei Aradits, actorul din serialul Vlad de la Pro TV, însă uite cum arată soţia lui. Este profesoară de yoga

“Soția mea s-a făcut vegană! Tu nu știi ce probleme sunt la mine în bucătărie! Să vezi când nu ai loc în frigider de lapte de soia, de quinoa și de alte ghidușii de genul ăsta”, a afirmat Andrei Aradits mai în glumă, mai în serios despre schimbarea importantă din viața soției sale și… implicit a lui.

Andreea și Andrei Aradits au un băiat împreună: Eric are 14 ani.