Andreea Tonciu vrea să revină la „origini”. La ce emisiune TV s-a autopropus să fie asistentă

Publicat: 09/01/2021 | 13:35

Andreea Tonciu vrea să fie din nou asistentă TV! Bruneta s-a autopropus să colaboreze la emisiunea lui Cătălin Măruță. Cum a reacționat prezentatorul de la Pro TV?

Invitată în show-ul „La Măruță”, unde a fost supusă unei celebre provocări cu sosuri iuți, Andreea Tonciu a făcut, la un moment dat, o propunere inedită. L-a întrebat pe Cătălin Măruță dacă ar vrea s-o aibă drept asistentă TV în show-ul lui. Prezentatorul a rămas însă mut, fiind mirat de propunere. Văzând că acesta nu are nicio reacție, bruneta a schimbat repede subiectul.

VEZI ȘI: Andreea Tonciu este din nou în evidență. Circ după o ceartă cu soțul: „M-au auzit toți vecinii”

„Vreau să mă operez din cap până în picioare”

„În anul 2021 îmi doresct, bineînțeles, un nou proiect în televiziune, să fim sănătoși, să mă mut, că nu mai avem loc. Peste cinci ani vreau să mă operez din cap până în picioare. Se vede că am îmbătrânit, că sunt femeie și vreau să arăt și la 55 de ani cum arăt acum. Daniel, soțul meu, chiar mă susține și mă împinge către asta, e de acord. Eu îi dau startul și el mă aprobă. Oricum, încă nu înțeleg de ce nu a vrut de la început să apar la televizor.

M-a luat știind cine sunt. Trebuia să mă lase de la bun început. Știi câte proiecte mari am pierdut? Dar vă zic, el a fost cu mine și când am semnat contractul cu Kanal D. Vă zic, eu fără televiziune sunt…știi că am făcut depresie? Plângeam mult în casă”, a povestit Andreea Tonciu la Antena Stars.