Andreea Tonciu, vorbe grele în direct la TV despre Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu: ”Toate fufele!”

Publicat: 15/04/2021 | 17:03

Andreea Tonciu avea să-și jignească două dintre colegele ei, Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu. A făcut-o în direct, la Teo Show, unde a fost invitată alături de sora ei, Lorena.

În platoul emisiunii de la Kanal D, o serie de întrebări mai mult sau mai puțin tăioase avea să se îndrepte către Andreea, dar vedeta de la ”Bravo, ai stil”, nu s-a ferit deloc să răspundă. Chiar dacă avea să le pună la zid pe două dintre colegele ei. Bruneta avea să le critice dur pe Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș. „Numește trei vedete din România care nu ar trebui să apără niciodată la televizor”, a fost prima întrebare, pe care Bursucu a pus-o. Le-a enumerate, fără să stea pe gânduri. (CITEȘTE ȘI: CE LECȚIE I-A „PREDAT” ANDREEA TONCIU FETIȚEI SALE LA FARMACIE)

Andreea Tonciu, vorbe grele în direct la TV despre Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu: ”Toate fufele!”

Ioana Filimon, Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeş sunt cele trei vedete pe care Andreea Tonciu nu ar vrea să le vadă pe sticlă. „Cam toate fufele astea care apar la TV şi se dau vedete. Ele sunt vedete, dar la altceva…Și acolo sunt vedete d-alea mari. Ioana Filimon. Și cine a mai fost cu mine la Bravo, ai stil de m-a enervat? Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeş. Arpopo, să știți că și eu m-am apucat de cântat. Eu nu sunt cântăreață, dar am văzut că se poartă să nu ai voce și să cânți. Eu cânt mai bine decât Roxana oricum”, a spus Andreea Tonciu, la Teo Show. (NU RATA: LORENA ȘI ANDREEA TONCIU “S-AU ÎNTRECUT” ÎN DECOLTEURI ȘI AU FOST CRITICATE: “AȚI FOST OPERATE ȘI INJECTATE DE ACELAȘI PLASTICIAN”. REACȚIA FULMINANTĂ A FOSTEI ASISTENTE TV)

Seria întrebărilor era departe de a se fi încheiat. Pe cine nu ar fi vrut Andreea să cunoască? Chiar pe juratul de la „Bravo, ai stil”. „Sunt foarte sinceră, e clară situaţia! Pe domnul Maurice Munteanu pentru că m-a jignit foarte tare, mi-a vorbit foarte urât, deşi nu l-am deranjat cu nimic. Eu ştiu ce am trăit acolo (la emisiune)… Sunt vulcanică, dar trebuie să am un motiv anume. Probabil, nu-i place de mine și e normal atunci”, a dezvăluit Andreea Tonciu, la Teo Show.