Andreea Tonciu, vorbe acide la adresa rivalei sale, Maria Ilioiu, de la Bravo, ai stil! “E fata aia care a făcut amor în direct, la TV”

Publicat: 24/01/2020 | 15:09

Andreea Tonciu a lansat replici acide la adresa rivalei sale de la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Cunoscuta brunetă a aflat informații despre Maria Ilioiu de la o altă concurentă de la show-ul difuzat pe Kanal D. Mai mult, în urmă cu câteva ore, aceasta a atacat-o pe fosta concurentă de la “Insula Iubirii” pe care a acuzat-o că este singura din cadrul competiției care caută sămânță de scandal.

Andreea Tonciu, discuție purtată pe platourile de filmare de la Kanal D despre Maria Ilioiyu

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au început să se certe imediat ce s-a dat startul primelor filmări pentru “Bravo, ai stil! Celebrities”. Iar o eventuală pace între cele două pare imposibilă acum. Mai mult, în timpul unei pauze, Andreea Tonciu a vorbit despre focoasa roșcată cu alte concurente în culisele show-ului. Bruneta le-a spus că a aflat despre aceasta că a făcut sex în cadrul emisiunii “Insula Iubirii”.

“Cine e fata asta (n.r.: Maria Ilioiu)? E fata aia care a fost la emisiunea unde a făcut sex în direct”, a subliniat pe un ton apăsat Andreea Tonciu.

Imediat ce una dintre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities” i-a mărturisit că nu este adevărată această informație, bruneta a continuat: “Cum să nu facă? Cineva mi-a zis mie aseară: «Ce cauți tu cu aia în emisiune?». Am întrebat: «Care aia?». «Aia care a făcut sex în direct», mi s-a spus. Eu nu m-am uitat la emisiune, spun ce am auzit”.

“Eu m-am uitat, dar nu… S-a pupat cu ăia pe acolo, dar atât”, a mai spus una dintre colegele Andreei Tonciu. Seara trecută, în cadrul emisiunii, Maria Ilioiu a văzut discuția dintre colegele ei, și i-a dat replica Andreei Tonciu: “Cred că ar trebui să fie mai informată”.

Citește și: Maria Ilioiu, declarații tranșante după ce s-a certat cu Andreea Tonciu la Bravo, ai stil și a făcut-o ciocănitoare

Andreea Tonciu, primele declarații după ediția de seara trecută de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Astăzi, Andreea Tonciu a mers la florăria pe care o dețin părinții ei și i-a ținut locul mamei sale. La un moment dat, ea a făcut o înregistrare în care a vorbit despre scandalul în care se află alături de Maria Ilioiu, pe care o acuză că vrea să își facă imagine pe spatele ei.

“Ce spuneți despre emisiunea de aseară? Pentru că văd că sunt atacată din toate punctele de vedere, și pe Instagram, și pe facebook, și în direct. O asemenea domnișoară, vă dați seama, vrea să se afirme și nu are cu cine și cu ce, și și-a găsit cu cine: tocmai cu mine. Eu vreau să vă promit vouă un singur lucru că: voi, prietenilor mei de pe Instagram, voi știți ce fire vulcanică sunt și nu pot să permit nimănui în lumea asta să mă jignească fără niciun motiv anume.

Iar dacă tu (n.r.: Maria Ilioiu) îți găsești motive de neînțeles ca să aberezi și să te iei de persoanele din jurul tău, este strict problema ta. Cât… nici nu vreau să pomenesc acest nume, pentru că, vă spun sincer, nu știu cine e, nu o cunosc, habar nu am… așa, câte nebunii a făcut. Și de fiecare dată a existat o fată de care să se ia de ea. Deci, strict… nu știu. Credeți-mă că îmi este foarte greu să vorbesc despre subiectul ăsta, pentru că eu nu vreau să intru în polemică cu asemenea domnișoară!

Dar, o să vă dați seama singuri cine a venit în acest concurs ca să își prezinte noul stil și cine a venit să iasă în evidență prin scandal și lucruri urâte. Eu vă pup și vă mulțumesc din inimă pentru mesajele pe care mi le-ați dat (…)”, a spus Andreea Tonciu în postările făcute pe Instagram Stories.