Andreea Tonciu și Tzancă Uraganu, apropieri surprinzătoare. Vestea care „cutremură” România

Publicat: 05/03/2021 | 12:54

Andreea Tonciu și Tzancă Uraganu, proiect inedit în 2021. Fosta asistentă Tv va colabora cu renumitul manelist pe plan muzical, într-un clip ce va fi lansat în curând. Cei doi s-au filmat și le-au spus urmăritorilor că urmează multe surprize pentru ei.

Andreea Tonciu a avut grijă să le spună fanilor că în urma acestei colaborări „va sări țara”, promițându-le românilor că le va plăcea incontestabil noua piesă și noul clip al lui Tzancă Uraganu. Fosta concurentă de la „Bravo,ai stil!” va fi „regina” clipului, iar ipostazele în care cei doi buni prieteni au filmat sunt destul de tandre si apropiate, lăsând să se înțeleagă că în acest clip, între ei ar fi vorba de o poveste de amor.

„Și cu cine mă aflu eu aici…O să înnebunească România!”, a spus Andreea Tonciu, cu referire la Tzancă.

CITEȘTE ȘI: Andreea Tonciu nu-și petrece nopțile cu soțul ei: ”De patru ani dorm cu fiica mea”

Tzancă și Andreea Tonciu, o noapte întreagă de „scenarii”

În imaginile postate deja pe rețelele de socializare de la filmările videoclipului se observă cum cei doi devin extrem de apropiați. Ba mai mult, în scenariu împart și o cabină telefonică în stil englezesc, iar relația foarte bună dintre ei i-a ajutat să se înțeleagă de minune și pe platoul de filmare.

VEZI ȘI: Andreea Tonciu, gafă de proporții pe internet. S-a jurat că nu folosește filtre, dar… Cum s-a dat de gol fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!