Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au scos artileria grea la Bravo ai stil! Bruneta i-a lansat rivalei sale o serie de înjurături la TV

Publicat: 25/01/2020 | 09:57

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au scos artileria grea la “Bravo ai stil! Celebrities”. Roșcata a comparat-o din nou cu celebra ciocănitoare din desenele animate și i-a cerut să-i ceară scuze publice, după ce a spus despre ea că a făcut sex cu unul dintre foștii concurenți de la “Insula Iubirii”. Excentrica brunetă s-a înfuriat și, la un moment dat, ea i-a lansat rivalei sale o serie de înjurături la TV.

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu s-au certat ca la ușa cortului

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu s-au făcut cu ou și cu oțet în cadrul celei de-a treia ediții a emisiunii “Bravo ai stil! Celebrities”.  Tensiunea a crescut între cele două după ce bruneta a defilat într-o ținută casual, pe care a spus că ar îmbrăca-o într-o zi în care ar merge la mall cu fetița ei Desigur, a completat aceasta, pe Rebecca ar lăsa-o la un loc de joacă pentru copii, iar ea ar merge la cumpărături.

Citește și: Am pus mâna pe fotografiile unice în care sexy-concurenta de la „Bravo, ai stil” apare goală-pușcă

“A spus că am făcut sex la televizor. Să își ceară scuze. (…). Mai ales acum arată acum chiar ca ciocănitoarea Woody. Din profil”, a declarat Maria Ilioiu.

Vulcanică și enervată la culme și pentru că roșcata i-a cerut să își ceară scuze după ce a afirmat despre ea că a făcut amor în timpul show-ului “Insula Iubirii”, Andreea Tonciu a făcut o comparație care i-a dus pe mulți cu gândul la momentul în care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit poze cu Maria Ilioiu pe un site de escorte.

“Mai bine sunt ciocănitoarea lui Woody decât ciocănitoarea… Dacă eu sunt a lui Woody înseamnă că ea e a…”, a spus tranșant Andreea Tonciu.

Citește și: Maria Ilioiu, declarații tranșante după ce s-a certat cu Andreea Tonciu la Bravo, ai stil și a făcut-o ciocănitoare

Replicile înțepătoare nu s-au oprit aici și, la un moment dat, Andreea Tonciu i-a lansat rivalei sale o serie de înjurături la TV. Deși, Ilinca Vandici a încercat să le calmeze pe cele două, acest lucru nu a fost posibil. În clipul de mai jos este discuția acidă purtată de Maria Ilioiu cu Andreea Tonciu.