Andreea Tonciu se mândrește cu noua mașină! Câți bani a plătit pentru bolid de lux

Publicat: 15/06/2020 | 17:58

Andreea Tonciu se mândrește cu noua mașină și, deși, și-a cumpărat-o de puțin timp, cunoscuta brunetă a creat destul de multe amintiri la volanul bijuteriei pe patru roți! Pentru bolidul de lux, fina Anamariei Prodan a scos din cont o sumă uriașă… iar publicația Cancan vă dezvăluie prețul plătit de vedetă pentru noul autoturism al familiei sale.

Citește și: Andreea Tonciu, socată de decesul lui Costin Mărculescu! Ce îi spunea acesta la telefon când vorbeau? “Țin minte că și atunci mă sunai…”

Andreea Tonciu se mândrește cu noua mașină de lux

Noua mașină de lux a Andreei Tonciu poate fi un cadou pe care și l-a făcut singură… la câteva zile de la aniversarea celor 34 de ani împliniți de curând. Sau de la soțul său, Daniel Niculescu… Un lucru este însă sigur: concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebreties” adoră autoturismul! Vestea că are o nouă bijuterie pe patru roți a fost dată pe Facebook, în urmă cu câteva zile bune, când a publicat filmarea de mai jos, iar la descriere a mărturisit scurt și la obiect: “My new car (n.r.: Noua mea mașină)❤️”.

După ce apropiații și fanii au admirat interiorul bolidului de lux, în weekend, Andreea Tonciu s-a pozat în fața acestuia, iar fiica sa, Rebecca, se află pe capotă, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. Autoturismul este un Mercedes E Klasse Coupe Amg line, care are un preț de pornire de aproape 70.000 de euro… În funcție de opțiunile dorite de divă, suma plătită poate fi una mai mare.

Nu rata: Andreea Tonciu, reacție surprinzătoare într-un live pe Instagram: Eram panicată, mi-am terorizat și copilul. Am ajuns la concluzia că…”

“Să o stăpânești sănătoasă și să vă aducă cu bine de peste tot, surioară! Te pup ????”, “Poartă centura????????????”, “Wow, să ai noroc de ea????❤”, “Superbă!”, “Să o stăpânești sănătoasă şi să te bucuri de ea, Andreea” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a fostei asistente TV.

Află și: Andreea Tonciu, în lacrimi de ziua ei! Ce mărturisiri emoționante a făcut vedeta și ce surprize i-a pregătit Anamaria Prodan, nașa sa

My new car❤️

Publicată de Niculescu Andreea pe Vineri, 29 mai 2020

Descoperă și: Premieră la Bravo, ai stil! Cătălin Botezatu a aruncat cu bani pe Andreea Tonciu în timp ce aceasta dansa pe ritmuri de muzică arăbească

Andreea Tonciu, printre vedetele care s-au luptat cu depresia

În 2018, Andreea Tonciu a fost în depresie și își dorea foarte tare să își găsească o ocupație, pentru că nu mai suporta să stea în casă, fără să facă nimic.

“Am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri… Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis (n.r.: soțului său): «Mă duc şi mă angajez pe 20 de milioane», i-am zis. Sincer!”, a povstit bruneta într-un interviu oferit în urmă cu doi ani.