Andreea Tonciu sare în apărarea Biancăi Drăgușanu, după ce blondina le-a jignit pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Publicat: 06/03/2020 | 11:39

Andreea Tonciu sare în apărarea Biancăi Drăgușanu, după ce blondina le-a jignit pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Bianca Drăguşanu le-a jignit pe concurentele show-ului difuzat la Kanal D. Replicile acide ale fostei prezentatoare TV au avut loc în timpul unei întâlniri pe care a avut-o recent cu Andreea Tonciu. Celebra blondă le-a numit “sorcove” pe vedetele aflate în competiție.

Concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” au aflat despre jignirile Biancăi Drăgușanu la adresa lor și s-au arătat deranjate. Ba chiar au fost și niște discuții aprinse în culisele show-ului. Andreea Tonciu, însă, a sărit în apărea blondinei și a mărturisit că, de fapt, Bianca Drăgușanu nu le-ar fi jignit. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU JOACĂ ÎN “OPERAȚIUNEA PORTBAGAJUL”)

”Nu contează ce am aprobat sau n-am aprobat. E prietena mea, m-a etichetat și din respect pentru ea am postat la mine pe Instagram. Consider că prietena mea nu a făcut o jignire. Dacă vă uitați în DEX, sorcova e ceva foarte frumos: flori împodobite. Le-a numit că sunt ca niște flori împodobite. (…) Este strict părerea ei și o respect. Ea mi-a zis că sorcova nu e o jignire. Nu vă vede altfel, a zis că vă vede ca niște sorcove pentru că sunteți foarte colorate”, a spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a atacat-o pe Gina Chirilă

Unul dintre momentele tensionate a fost cel în care Calina, fata Catincăi Roman, a fost pusă la punct de câteva concurente de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar mai ales de jurați, după ce a deschis un subiect care i-a scos din sărite pe mulți din platou. Ulterior, Andreea Tonciu a atacat-o pe Gina Chirilă pe care a acuzat-o că afișează un aer de superioritate și a dat-o drept un exemplu negativ printre concurentele aflate în competiția de la Kanal D. (VEZI ȘI: RÂZI CU LACRIMI! CÂȚI LEI PRIMESC SĂPTĂMÂNAL ANDREEA TONCIU ȘI COLEGELE EI PENTRU A PARTICIPA LA BRAVO, AI STIL DE LA KANAL D)

“Gina mi se pare că a venit și astăzi exact la fel îmbrăcată. Doar că sunt alte culori. Este fix același stil. Nu am văzut-o niciodată pe Gina sexy, sport… doar elegant. Bine, vreți să vă zic ce mă deranjează pe mine, sincer? Mă deranjează că Gina niciodată nu comunică cu noi! Gina vine, intră, nu vorbește cu noi… nici: «Pa!», nici: «La revedere!». Nu îmi place! Mă simt aiurea că ești cu noi acolo, nu dezvolți un subiect. Mi se pare că ești asa, ne privești de sus și noi suntem mai jos ca tine. Nu mi se pare ok față de noi”, a afirmat Andreea Tonciu în cadrul show-ului moderat de Ilinca Vandici.

“Wow! N-am avut niciodată intenția asta. Eu comunic cu fetele, ele pot confirma. În anumite discuții, nu îmi văd rostul și locul. Nu fac diferențieri, ci doar nu mă simt sigură pe acel subiect”, a reacționat soția lui Bogdan Vlădău.

Rivala viitoarei mămici și-a continuat atacul: “Uite, vezi, nu-mi place cum mi-ai răspuns. Mie nu-mi place cum mi-ai răspuns. Nu ai fost sinceră. Eu nu cred că tu nu ai zis și tu în viața ta o vorbă urâtă, să zici: «Nu-mi place, îmi bag» sau «Îmi scot». Pe bune! Nu există așa ceva în toată România asta o femeie care să nu scoată un cuvânt jenant pe gură. Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac. Gina Chirilă nu s-a lăsat intimidată și i-a spus pe un ton liniștit: “Eu nu vorbesc așa. Vrei sau nu să crezi…”.