Andreea Tonciu s-a dezbrăcat în direct la Bravo, Ai Stil de la Kanal D! Prima reacție a lui Cătălin Botezatu

Publicat: 23/01/2020 | 12:20

Andreea Tonciu este o concurentă ”serioasă” în emisiunea ”Bravo, ai Stil! Celebrities” de la Kanal D, iar vedeta a dorit să demonstreze asta și prin ținuta cu care s-a prezentat în fața juraților. Iar totul s-a transformat într-o scenă incendiară, fiindcă Andreea a primit invitația… de a se dezbrăca.

Toată lumea a ajuns la concluzia că Andreea Tonciu s-a făcut ”femeie de casă” și, de când este mămică, a lăsat deoparte excesele vizuale ale trecutului. Totuși, emisiunea ”Bravi, ai stil! Celebrities” i-a oferit o primă surpriză de proporții, iar Andreea a trebuit… să se supună dorinței lui Cătălin Botezatu. Inițial, Maria i-a transmis Andreei Tonciu că s-a prezentat cu un stil care nu o caracterizează, toți admiratorii ei percepând-o ca pe o sexy-vedetă. Iar Andreea a insistat asupra ideii că și-a schimbat stilul.

Pe de altă parte, Raluca de la Bambi a felicitat-o pe Andreea Tonciu pentru decizia de a adopta o cu totul altă atitudine după ce a devenit soție și mamă. ”Sora mea, ne știm de foarte mulți ani. Ne-am certat, ne-am împăcat, cine știe, poate la fel o să se întâmple și în proiectul ăsta. În mare îmi place, Andreea s-a schimbat foarte mult. Îmi place că ai evoluat de când ești mamă și soție. Se vede că îți e benefic”, a spus Raluca.

Andreea Tonciu cu geacă

Numai că a intervenit în scenariu însuși Cătălin Botezatu, iar dorința acestuia nu putea fi refuzată. ”Erai sexy. Ce ai venit cu gecuța aia? Dă-o jos”, i-a cerut celebrul designer Andreei Tonciu. Iar aceasta a avut o replică memorabilă. ”Vrei să mă dezbrac? Pentru tine o fac, fiindcă ești cel mai sexy bărbat din România”. Iar geaca respectivă a devenit doar amintire, spre deliciul telespectatorilor.

Andreea Tonciu fără geacă, la dorința lui Cătălin Botezatu