Andreea Tonciu revine la TV! Bruneta se dezlănțuie

Publicat: 09/01/2020 | 09:05

Fashion show-ul „Bravo, ai stil!” revine pe micile ecrane. Acest sezon este unul special, în lupta de fashion se vor duela concurente care sunt deja persoane publice. Printre noile participante se numără și Andreea Tonciu, care vrea să revină în forță în lumina reflectoarelor. (CITEȘTE ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

”Bravo, ai stil! Celebrities”, o să fie difuzat curând, la Kanal D. Concurentele o să pornească luptele stilistice și o să încerce să impresioneze juriul prin ținutele pe care o să le prezinte, dar și prin machiaj, par și atitudine. Trebuie să aibă un pachet complet pentru a îi convinge pe jurați. (VEZI ȘI: ANDREEA TONCIU, LOOK SPECTACULOS: ”ÎMI DOREAM DE MULT TIMP, ÎNSĂ NU AM GĂSIT NICIUNDE ÎN ȚARĂ”)

Andreea Tonciu este prgătită de această confruntare și vrea să își nimicească adversarele. Încrezătoare în forțele ei abia așteaptă să înceapă competiția. “Sunt sexy și spontană. Aceste două cuvinte mă vor defini în acest concurs. Nu îmi este teamă de contracandidate, îmi voi apară alegerile vestimentare prin stilul meu care mă caracterizează. Voi apela la diplomație, în comentariile despre alegerile vestimentare, însă, dacă eu voi consideră că mi se face o nedreptate, mă voi dezlănțui”, a declarat Andreea Tonciu.

Cine sunt noile concurente

Concurentele din acest sezon de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” sunt persoane publice, lucru ce o să facă lupta și mai acerbă și mai spectaculoasă pentru fani. Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Gina Chirilă, Bianca Rus, Theo Rose, Raluca Tănase, Calină Dumitrescu și Maria Ilioiu sunt cele nouă concurente care trebuie să convingă juriul ca au stil.