Andreea Tonciu, o nouă schimbare la nivelul feței după ce și-a operat nasul. Cum s-a afișat vedeta pe Instagram

Publicat: 29/04/2021 | 11:14

Andreea Tonciu vrea să arate cât mai bine, așa că dă fuga la saloanele de înfrumusețare pentru diverse tratamente corporale sau faciale. Recent, bruneta le-a dezvăluit fanilor și ultimul tratament-minune la care a apelat.

După ce și-a operat nasul, Andreea Tonciu și-a schimbat radical înfățișarea. Bruneta are, acum, trăsături armonioase și tinde mai mult spre perfecțiune. Recent, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” le-a mărturisit fanilor despre o nouă schimbare la nivelul feței.

Nu este vorba despre o intervenție chirurgicală sau non-invazivă, ci despre un anume tratament. Andreea Tonciu vrea să-și subțieze bărbia, așa că s-a dus la o clinică de specialitate din Capitală și și-a înfășurat fața într-o bandă neagră. (CITEȘTE ȘI: CE LECȚIE I-A „PREDAT” ANDREEA TONCIU FETIȚEI SALE LA FARMACIE)

„Dragelor, și am mai făcut un tratament, pentru că vreau să-mi subțiez bărbia. Dacă purtăm asta, o să scăpăm de operații”, a transmis Andreea Tonciu pe contul ei de Instagram.

Andreea Tonciu vrea să-și subțieze bărbia (sursa FOTO: Instagram)

Andreea și Daniel s-au căsătorit în 2016

Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumea televiziunii. În noiembrie 2015, vedeta a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă, iar la începutul lunii februarie 2016, Andreea şi Daniel au devenit soţ şi soţie.

Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana-Maria, iar apoi vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016.