Andreea Tonciu nu-și petrece nopțile cu soțul ei: ”De patru ani dorm cu fiica mea”

Publicat: 04/03/2021 | 16:42

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează o familie de patru ani. Vedeta, însă, a mărturisit recent că nu doarme cu soțul ei.

Au avut parte de discuții în contradictoriu de-a lungul timpului, iar la un moment dat au fost la un pas de divorț. Lucrurile, însă, s-au rezolvat iar Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au rămas împreună. Totuși, recent, vedeta a făcut niște dezvăluiri care i-au pus pe fani pe gânduri.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit că de patru ani nu doarme cu soțul ei.

”Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu”, a declarat vedeta la XNS.

Andreea Tonciu și soțul ei au relație cu năbădăi. Chiar dacă cei doi se iubesc și se susțin necondiționat, lucrurile nu sunt întotdeauna roz. Bruneta a recunoscut care este unul dintre motivele pentru care ajunge să se certe cu soțul ei.

”Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert”, a mai spus Andreea Tonciu.

Andreea și Daniel s-au căsătorit în 2016

Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumea televiziunii. În noiembrie 2015, vedeta a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă, iar la începutul lunii februarie 2016, Andreea şi Daniel au devenit soţ şi soţie.

Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana-Maria, iar apoi vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016.