Andreea Tonciu, mărturisire surprinzătoare din viața intimă: “Giani Kiriță a fost cel mai plictisitor în dormitor” | VIDEO

Publicat: 09/01/2021 | 00:29

Curtată de mulți fotbaliști înainte să devină soția lui Daniel Niculescu, Andreea Tonciu a făcut azi câteva dezvăluiri “picante” despre viața intimă pe care a avut-o alături de Giani Kiriță. Bruneta s-a amuzat pe seama fostului căpitan de la Dinamo, despre care a spus că e tatuat și mare “degeaba”.

Andreea Tonciu, dezvăluiri “picante” din viața intimă

Fosta asistentă TV a fost invitata lui Cătălin Măruță astăzi, în cadrul rubricii “Spui tot sau îți ia gura foc”, unde a răspuns unor întrebări destul de incomode, având în vedere că este o femeie căsătorită. Potrivit declarațiilor sale, în trecut, a fost curtată de trei sportivi importanți: este vorba despre Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță.

Întrebată de prezentator: “Ce bărbat te-a plictisit cel mai tare în pat?”, Andreea Tonciu a oferit un răspuns la care mulți nu s-au așteptat: “Giani Kiriță a fost cel mai plictisitor în dormitor”. Imediat ce veți da play la video-ul de mai jos, puteți să vizionați toate întrebările la care controversata brunetă a fost nevoită să răspundă.

Nu rata: Ce spune Andreea Tonciu despre cel de-al doilea copil. Este sau nu pregătită să devină mămică din nou? „Îmi doresc…”

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Andreea Tonciu

Într-un alt interviu, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit că și-a pierdut virginitatea înainte să împlinească vârsta majoratului, iar la întrebarea care este cel mai ciudat loc în care a făcut amor, a spus: “Îmi place doar în pat mie. În mașină”.

Sinceră, cum ne-a obișnuit, Andreea Tonciu a vorbit și despre cum anume a început relația ei cu Daniel Niculescu: (…). după un an după ce m-am despărţit de fostul, am reuşit să leg şi eu o relaţie serioasă cu cineva. A vrut să parcheze lângă mine şi nu avea loc, şi a parcat mai încolo. Ne-am uitat unul la altul şi a fost dragoste la prima vedere. Fix în aceeaşi seară am ieşit la o cafea atunci. Nu am făcut sex din prima seară, a durat ceva… Este un om foarte mişto. Mi-a luat numai cadouri scumpe până acum. Dacă vreau ceva, îmi ia. Are de toate, este de tânăr, este frumos şi are bani. Ce poţi să îţi doreşti mai mult?.