Andreea Tonciu, look spectaculos: ”Îmi doream de mult timp, însă nu am găsit niciunde în țară”

Publicat: 22/12/2019 | 13:48

Andreea Tonciu este pregătită să dea lovitura în emisiunea ”Bravo ai stil! Celebrities”, iar în perspectiva noii provocări televizate a adoptat o cu totul altă atitudine. Tranșantă și plină de energie pozitivă, Andreea le-a făcut o surpriză de proporții admiratorilor din mediul online, apărând pe Instagram cu un look spectaculos.

Andrea Tonciu și-a îmbogățit cofura cu o… coadă de 1 metru pe care și-o dorea de multă vreme, după cum mărturisește chiar ea, numai că nu a putut să o găsească în România.

Fetelor, ce parere aveti de noul meu look?! ????????E prima data cand port o astfel de coada de 1 metru! Imi doream de mult timp insa nu am gasit niciunde in tara si credeti-ma ca am cautat mult. Chiar ma simt norocoasa. Eu pe langa coada am fost surprinsa placut si cu un cadou, in luna cadourilor!”, a scris Andreea Tonciu în mediul online.

Andreea Tonciu, un nou look

”Dragii mei, sunt foarte bucuroasa sa va anunt ca voi face parte din proiectul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Pe langa rolul de mama si de sotie, a venit momentul sa imi pun in valoare si stilul vestimentar. În această competiţie voi merge până în pânzele albe. Nu mă voi lăsa învinsă de nimic şi de nimeni!”, a mai scris Andreea Tonciu, încrezătoare în forțele proprii.