Andreea Tonciu, literalmente uimită de divorțul nașilor ei, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: “Nu pot să cred! Am fost săptămâna trecută la ei”

Publicat: 17/06/2021 | 18:40

Andreea Tonciu a oferit un interviu în această după-amiază în cadrul căruia s-a arătat literalmente uimită de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” nu crede că cei doi se vor despărți, pentru că, în urmă cu câteva zile, ea și soțul său, Daniel Niculescu, s-au întâlnit zilele trecute cu ei și nimic din comportamentul lor nu a prevestit anunțul făcut astăzi de antrenorul, în vârstă de 45 de ani.

Nu rata: Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul

Andreea Tonciu, uimită de divorțul nașilor ei, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu i-au avut nași pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la nunta impresionantă pe care au făcut-o pe 4 septembrie 2016. Cei patru sunt în relații foarte apropiate, motiv pentru care vestea divorțului dintre celebrii soți a picat ca un trăsnet asupra finei lor.

“Exclus, nu cred că se pune problema unui divorț, nu îi văd divorțând. Am fost săptămâna trecută la ei, nu pot să cred așa ceva, mai ales că ei se iubeau enorm. Nu cred că se va destrăma familia lor”, a declarat fosta asistentă TV pentru fanatik.ro.

Citește și: Finul lui Reghe și al Anamariei Prodan, primele declarații despre divorțul anului. “Săptămâna viitoare trebuia să mergem pe Coasta de Azur toți”

Fina Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf s-a numărat printre invitații de seamă de la petrecerea lor de aniversare a 15 ani de relație; sexy impresara i-a făcut soțului ei mai multe declarații de dragoste în public.

“Ei sunt un cuplu solid, se iubesc cu adevărat, eu nu pot să cred că divorțează. Mie nu mi-au spus nimic de probleme, că ar avea probleme în cuplu, nu am auzit niciodată așa ceva. Și, când ne-am văzut ultima oară, erau fericiți împreună”, a mai spus Andreea Tonciu.

Te-ar putea interesa: Care este averea pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar trebui să o împartă la divorț: “Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți”

Laurențiu Reghecampf, declarațiile prin care confirmă divorțul

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a mărturisit Laurenţiu Reghecampf pentru publicația fanatik.ro.

Descoperă: Anamaria Prodan, primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial divorțul lor: “Vorbim”

Sursa foto: Facebook & Instagram / @Niculescu Andreea(Tonciu) & @niculescu.daniell