Andreea Tonciu joacă în “Operațiunea Portbagajul”

Publicat: 06/02/2020 | 23:29

Andreea Tonciu este într-o continuă agitație! Vedeta de la ”Bravo, ai stil!” –  show-ul în care a avut și „meciuri” aprig disputate cu Maria Ilioiu, colega ei de platou – pare să joace și într-o altă peliculă. „Operațiunea Portbagajul”, am putea să-i spunem! Filmările realizate în exclusivitate de  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, nu mai au nevoie de nicio introducere.

Până și Ștefan cel Mare ar fi invidios pe Andreea Tonciu! Domnitorul ”cel aprig la mânie și degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat” ar fi mic copil pe lângă vedeta de la ”Bravo, ai stil!”, în disputa ei cu Maria Ilioiu. Sigur, doar la partea vocală…  Andreea nu a rămas nici măcar o centimă datoare jignirilor care i s-au adus. Dar asta e o altă poveste, scrisă galopant grație evenimentelor de senzație din platoul TV. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU FABULOSUL IAHT AL MILIARDAREI ANETA DE LA MIAMI)

Andreea Tonciu, tur de forță cu șoțul la volan

Andreea are și alte griji. Iar ținutele înseamnă mult pentru ea. E vorba de imagine, de stil, că nu degeaba apare vedeta în fața zecilor de mii de telespectatori. La mijlocul săptămânii, Tonciu a făcut un veritabil tur de forță. Ajutată de un soțul ei, Andreea și-a mutat garderoba de la ”Bravo, ai stil!”. Și a avut ceva de cărat. În bolidul condus de „jumătatea” ei a încărcat haine, nu glumă, pe care, apoi, urma să le depoziteze. Ajunsă la destinație, Andreea Tonciu a deschis portbagajul și a început să scoată ”marfa”. (NU RATA: A FOST FOTOGRAFIAT CU AMANTA PE AEROPORT, IAR ”PROBA ADULTERULUI” POATE AJUNGE LA DOSARUL DE DIVORȚ!)

Andreea Tonciu a scos o grămadă de haine din portbagaj

Câteva haine măricele, apoi vreo două genți în care se strecurase vestimentația de emisiune a ei. Soțul a rămas în mașină, în timp ce Andreea a răscolit tot portbagajul. Când ”Operațiunea Portbagajul” s-a încheiat, vedeta a mai avut ceva de tras, drumul, prin zăpadă, până la locul unde le-a depozitat. După care a răsuflat ușurată. A revenit la mașină, unde jumătatea ei o aștepta. A urcat și cei doi au plecat să rezolve alte treburi.

Andreea Tonciu – Maria Ilioiu, mega-scandal de la …ținute!

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu s-au făcut cu ou și cu oțet în cadrul celei de-a treia ediții a emisiunii “Bravo ai stil!”. Tensiunea a crescut între cele două după ce bruneta a defilat într-o ținută casual, pe care a spus că ar îmbrăca-o într-o zi în care ar merge la mall cu fetița ei. Desigur, a completat aceasta, pe Rebecca ar lăsa-o la un loc de joacă pentru copii, iar ea ar merge la cumpărături. (VEZI AICI: CUNOSCUTA ACTRIȚĂ NU-ȘI MAI REVINE DUPĂ DIVORȚUL DE PAPADOPOL! IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au scos, apoi, artileria grea la “Bravo ai stil!”. Roșcata a comparat-o din nou cu celebra ciocănitoare din desenele animate și i-a cerut să-i ceară scuze public, după ce a spus despre ea că a făcut sex cu unul dintre foștii concurenți de la “Insula Iubirii”. Excentrica brunetă s-a înfuriat și, la un moment dat, i-a lansat rivalei sale o serie de înjurături la TV. “A spus că am făcut sex la televizor. Să își ceară scuze. (…). Mai ales acum arată chiar ca ciocănitoarea Woody. Din profil”, a declarat Maria Ilioiu.

Vulcanică și enervată la culme și pentru că roșcata i-a cerut să-și ceară scuze după ce a afirmat despre ea că a făcut amor în timpul show-ului “Insula Iubirii”, Andreea Tonciu a făcut comparația: “Mai bine sunt ciocănitoarea lui Woody decât ciocănitoarea… Dacă eu sunt a lui Woody înseamnă că ea e a…”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)