Andreea Tonciu, gravidă!? Vedeta a lipsit de la ”Bravo, ai stil!” ca să meargă la medic

Publicat: 07/03/2020 | 10:20

Andreea Tonciu a lipsit de la Bravo, ai stil! Zilele trecute, motivând că se simte foarte rău și că va merge la medic. Colegele de competiție au dat-o însă de gol!

Andreea Tonciu a întârziat câteva ore de la filmările competiției Bravo, ai Stil! Vedeta însă nu a vrut să dea detalii  despre ce se întâmplă cu starea ei. A spus doar că știe că are anumite probleme, dar nu vrea să vorbească despre ele încă.

”În acest weekend mi-a fost foarte rău”, a spus Andreea Tonciu.

Fosta asistentă TV a fost deranjată totuși că celelalte concurente nu au întrebat-o când s-a întors cum se simte și dacă este bine.  Iar fetele când au auzit de supărarea ei, au avut prilej de ”bârfă”. În culise, Bianca Rus și Raluca Tănase au vorbit pe tema stării de rău a Andreei Tonciu.

Bianca Rus a aruncat zvonul: ”Eu cred că e gravidă”, iar Raluca Tănase și-a amintit faptul că Andreea Tonciu se tot văita că are stări de greață.

Nu sunt singurele care cred că Andreea Tonciu este gravidă. În urmă cu o săptămână, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities!” a postat un story în care apărea în baie, într-un tricou, iar prin acesta părea că se zărește o burtică de gravidă. Cel puțin așa au susținut și unii fani ai Andreei Tonciu, care i-au atras atenția că în pozele pe care le postează folosește ”mult filtru” tocmai pentru a se subția.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu au împreună un copil, Rebeca de trei ani.  La ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Andreea Tonciu vorbește des de fiica sa. La un moment dat, în culisele show-ului, Andreea Tonciu după o ceartă cu o altă concurentă, bruneta a dezvăluit că a avut o sarcină grea.

”Vreau să fiu mult timp lângă fetița mea, o iubesc, este totul pentru mine. Eu am avut probleme în sarcină. Calina, tu știi că eu am stat la pat de la șase luni, îmi era rău, nu puteam să mă ridic, altfel, aș fi riscat să pierd copilul. ”, a spus Andreea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”