Andreea Tonciu este din nou în evidență. Circ după o ceartă cu soțul: „M-au auzit toți vecinii”

Publicat: 06/01/2021 | 18:35

Chiar dacă se iubesc la fel de mult ca în prima zi, Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu s-au certat așa de tare că au auzit toți vecinii. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. 

Bruneta a povestit într-un interviu recent că tot conflictul a pornit de la faptul că bărbatul nu este de acord ca Andreea să participe la Asia Express. Invitată la „Star Matinal”, mărturisește că profesional vorbind a avut ceva de suferit din cauza geloziei soțului ei, care nu prea a lăsat-o să se implice în multe proiecte de televiziune.

Citește și: A fost reținut bărbatul care a amenințat-o pe Andreea Tonciu cu cuțitul! „A fost depistat, identificat, iar acum se află în custodia polițiștilor”

A început să țipe imediat cum a ajuns acasă

Ea a mai spus și că după ce a ajuns acasă, aceasta a început să țipe la soțul ei în gura mare, întrebându-l de ce nu a lăsat-o să participe la emisiune. Potrivit spuselor ei, Andreea a și plâns în hohote atât de tare, încât crede că vocea ei s-a făcut auzită în casele tuturor vecinilor.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita.

În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a spus Andreea Tonciu la „Star Matinal”.

Nu rata: Unde a mers Andreea Tonciu după scandal. Avem imagini în exclusivitate