Andreea Tonciu, de la ”Bravo, ai stil”, la spital! Fosta asistentă are probleme serioase de sănătate

Publicat: 04/03/2020 | 16:37

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, astăzi dimineață. Vedeta s-a simțit extrem de rău, motiv pentru care a și lipsit din platoul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, miercuri.

Prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici,  a fost cea care a anunțat că îndrăgita concurentă va lipsi din competiție, din motive medicale.

”Andreea Tonciu lipsește. Am înțeles că nu s-a simțit bine, drept urmare va veni alături de noi un pic mai târziu, în momentul în care se va simți mai bine”, spune Ilinca Vandici.

Andreea Tonciu a mărturisit, la rândul ei, că este adevărat și că știe că are probleme de sănătate, dar nu vrea să vorbească despre ele momentan.
”Mi-a fost foarte rău și am ajuns dimineața la spital. Acum sunt mai bine. Trebuie să îmi fac niște analize pentru că nu le-am mai facut de mult. Mi-au facut o ecografie. Am niște probleme, le știu, dar prefer să nu vorbesc despre ele”, spune Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu s-a remarcat în show-ul Bravo, ai stil! Celebrities! după scandalurile pe care le-a provocat și disputele cu concurentele.

„Andreea Tonciu este unică. Este mama perfectă, soţia perfectă, profesionistul perfect. Omul care moare ca lumea să fie mai bună. Mor cu dreptatea în mână! În această competiţie voi merge până în pânzele albe. Nu mă voi lăsa învinsă de nimic şi de nimeni”, se autocaracterizează Andreea Tonciu.