Andreea Tonciu are simptomele unei gravide: “Am stări de vomă, amețeli, obosesc foarte repede”. Care e rezultatul testului de sarcină

Publicat: 27/06/2020 | 09:51

Andreea Tonciu a dezvăluit în cadrul unui interviu că are simptomele unei gravide de două săptămâni. În timp ce ea își dorește o surioară pentru fetița sa, Rebecca, soțul ei, Daniel Niculescu, vrea un frățior pentru prințesa familiei. Fosta asistentă TV a mai spus că a reluat filmările pentru “Bravo, ai stil! Celebreties”, emisiune difuzată la Kanal D.

Citește și: Andreea Tonciu se mândrește cu noua mașină! Câți bani a plătit pentru bolid de lux

Andreea Tonciu are simptomele unei gravide: “Am stări de vomă, amețeli, obosesc foarte repede”

Îmbrăcată într-un furou negru, sexy și cu un decolteu generos… Așa i-a așteptat Andreea Tonciu pe jurnaliștii veniți de la emisiunea moderată de Teo Trandafir și Bursucu. La scurt timp după ce a intrat în direct, la TV, aceasta a coborât din pat și a vorbit despre stările de rău pe care le are și care sunt specifice femeilor însărcinate. Vedeta a mai spus că timpul petrecut în izolare din cauza stării de urgență decretată în timpul pandemiei de coronavirus în România a făcut-o să își dea seama că este momentul să facă al doilea copil cu soțul său, Daniel Niculescu.

Nu rata: Primul vaccin românesc împotriva coronavirusului ar putea apărea pe piață anul viitor

“Astăzi (n.r.: ieri), mă simt cât de cât bine, dar, de două săptămâni nu am fost în apele mele – pentru că am început și filmările – și am stări de vomă și amețeli. Și, stând în pandemie prea mult, am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea (n.r.: copil).

Deocamdată, nu, nu l-am făcut (n.r.: testul de sarcină), dar o să-l fac, pentru că sunt tare curioasă. Eu îmi doresc, normal, să mai am o fetiță, dar acum… cine știe?! Ce o vrea Dumnezeu. Am simțit exact ce am simțit când eram însărcinată cu Rebby. Dimineața, când mă trezesc, am stări de vomă, amețeli, obosesc foarte repede”, a mărturisit Andreea Tonciu în cadrul emisiunii “Teo show”.

Află și: Andreea Tonciu, socată de decesul lui Costin Mărculescu! Ce îi spunea acesta la telefon când vorbeau? “Țin minte că și atunci mă sunai”

Rezultatul testului de sarcină a fost negativ

Concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebreties” a mai dezvăluit despre subiectul “mărirea familiei” pe care o are cu Daniel Niculescu: “Ca orice părinte, el își doreste, dar de data asta poate avem noroc. El își dorește băiat, iar eu fetiță, dar până la urmă, ce-o vrea Dumnezeu”.

Descoperă și: Andreea Tonciu, reacție surprinzătoare într-un live pe Instagram: “Eram panicată, mi-am terorizat și copilul. Am ajuns la concluzia că…”

Ulterior, Andreea Tonciu și-a făcut testul de sarcină, iar rezultatul a fost unul negativ, însă, nu este descurajată… Simte că miracolul de la Providență va veni atunci când va fi momentul potrivit. Ea a împlinit 34 de ani pe 12 mai, iar de ziua sa a fost extrem de răsfățată, chiar dacă încă nu expirase starea de urgență în țara noastră.