Andreea Raicu n-a mai rezistat în izolare. Și-a asortat masca cu colanții și…

Publicat: 12/04/2020 | 23:30

Vremea frumoasă a determinat-o pe una dintre cele mai apreciate vedete de la noi să își învingă teama de coronavirus. Andreea Raicu n-a mai rezistat în izolare și și-a făcut o apariție de-a dreptul spectaculoasă pe o stradă din Capitală. Asta după ce și-a asortat masca de protecție cu colanții super-mulați. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI A IEȘIT DIN IZOLARE PENTRU O CAFEA DE LA NUBA. ALEXANDRA A RENUNȚAT LA MASCĂ ȘI…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Andreea Raicu pe o stradă din Capitală. Din câte se pare, temperaturile de vară au făcut-o pe fosta prezentatoare TV să-și învingă orice frică de coronavirus. (NU RATA: ANDREEA RAICU S-A POZAT NEMACHIATĂ LA 42 DE ANI. CUM ARATĂ VEDETA)

După multe zile de izolare, Andreea Raicu a decis, totuși, că o scurtă ”escapadă” în afara locuinței e binevenită. Și-a asortat masca de protecție cu colanții super-mulați și a dat o tură până la birou. Cu toate că a stat în casă în această perioadă, Andreea Raicu a arătat o formă de invidiat. Și de data aceasta, ca la fiecare apariție publică, a reușit să atragă atenția tuturor cu fizicul de invidiat, pe care știe foarte bine să-l pună în evidență. (VEZI AICI: ANDREEA RAICU DEZVĂLUIE MOTIVUL PENTRU CARE NU A AJUNS LA ALTAR CU NICI UN IUBIT)

Andreea Raicu n-a mai rezistat în izolare și a dat o fugă la birou

Și-a găsit liniștea în India! 

După ce a fost în depresie şi a reuşit să scape, cu ajutorul specialiştilor în domeniu, Andreea a hotărât că este cazul să plece departe de ţară, pentru a-şi găsi liniştea. (VEZI ȘI: ANDREEA RAICU NU SE MAI ASCUNDE: „AM AVUT O RELAŢIE TOXICĂ, LUNGĂ, DE ŞAPTE ANI!”)

Fosta prezentatoare TV a fost plecată în India şi s-a întors schimbată complet. „Am avut curajul să mă arunc în gol, pentru că asta am simţit că am făcut cu plecarea mea singură în India, un loc despre care nu ştiam prea multe lucruri”, declara Andreea Raicu, în urmă cu ceva timp.

Ţară nouă, experienţe noi! Pentru prima oară în viaţa ei, fosta prezentatoare TV a reuşit să-şi deschidă sufletul şi să se elibereze. „Mi-am dat voie să-mi cunosc demonii, să-i privesc în ochi. M-am eliberat de tot ceea ce căram în suflet şi mi-am permis să mă deschid pentru prima oară în viaţa mea. E una dintre cele mai importante experienţe, cea care m-a schimbat cel mai mult şi m-a repus pe picioare”, a mai spus  Andreea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)