Andreea Raicu, mesaj emoționant pentru Andreea Bălan, după ce și-a asumat divorțul de George Burcea: „Este despre puterea de a te ridica”

Publicat: 06/03/2020 | 07:53

Vestea că Andreea Bălan divorțează de George Burcea a uimit pe toată lumea, mai ales din cauza faptului că totul se întâmplă la numai 6 luni de când cei doi au ajuns în fața altarului. După ce și-a asumat în mod public separarea de soțul ei, prin declarațiile făcute în emisiunea lui Dan Capatos, Andreea Bălan a început să primească numeroase mesaje din partea fanilor săi, dar și din partea altor persoane din showbiz, care au auzit povestea ei. 

Andreea Bălan a primit un mesaj extrem de emoționant din partea Andreei Raicu, după ce aceasta a auzit prin ce trece artista. Pe o rețea de socializare, Andreea Raicu a ținut să o felicite pe Andreea Bălan pentru noua piesă lansată, care transmite foarte multă emoție și în care cântăreața și-a pus sufletul pe tavă, dar și să o încurajeze să meargă mai departe.

„O felicit pentru mesajul noii ei piese: este despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încercă”, a scris Andreea Raicu, pentru Andreea Bălan, pe Facebook-ul său.

Andreea Bălan l-ar primi înapoi pe George Burcea

Artista a spus la Xtra Night Show că, în vacanța din decembrie, pe care au petrecut-o împreună, actorul i-a mărturisit că nu mai are sentimente pentru ea însă vedeta susține că nu l-a crezut.

„El din decembrie nu a mai fost același om, lucrurile s-au schimbat. Nu pot să spun că s-a schimbat cu copiii, dar a fost și mult plecat de acasă. Eu nu l-am văzut să consume ceva (droguri, n.r.), dar cred că a făcut asta, i-am propus să facem terapie de cuplu, dar nu-și mai dorește să vină înapoi. E greu pentru că încerc să mă adaptez unei situații în care eu sunt singură.

L-aș primi înapoi, dar este foarte important dacă iertarea asta îl aduce pe el ca înainte. Dacă nu mai vrea această familie, evident că vom ajunge la divorț”, a spus Andreea Bălan.