Andreea Raicu, Bianca Drăgușanu & Dana Războiu în ”Topul vedetelor agresate”. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Publicat: 15/02/2020 | 23:00

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul său croat și a ajuns la Spitalul Universitar din București, unde medicii au constatat că s-a ales cu fractură de piramidă nazală și mai multe vânătăi la nivelul feței. Fosta asistentă TV a refuzat, ulterior, spitalizarea și nici nu a depus plângere împotriva iubitului ei, care a primit doar un ordin de restricție, valabil cinci zile. Ordinul a expirat, între timp, iar Daniela Crudu nu s-a prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 6 pentru a cere o prelungire pe șase luni. Acest caz a redeschis dezbaterile publice despre violența în familie și despre agresiunile la care sunt supuse femeile. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă astăzi – în exclusivitate – un Top al vedetelor agresate. Iar imaginile prezentate au un puternic impact emoțional. (CITEȘTE ȘI: TOP 25 VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU ”GAFAT” EROTIC ÎN PUBLIC)

Din nefericire, multe dintre femeile – nu neapărat vedete – care sunt agresate de partenerii de viață renunță la a depune plângere împotriva acestora, din diferite motive, așa că polițiștii sunt neputincioși.  Lovite fără milă, ajung la spital, iar după ce beneficiază de intervențiile medicale necesare își reconsideră atitudinea față de bărbații care le-au bătut, însă într-un mod de-a dreptul paradoxal. Din dorința de a mai oferi o șansă, sau uneori – cum spun specialiștii – chiar din teamă, femeile agresate lasă o portiță deschisă, fără să își dea seama, spre agresiuni viitoare și chiar către tragedii. (VEZI AICI: TOP 30 CEI MAI DISCREȚI SÂNI DIN SHOWBIZ)

Și alte vedete au trecut prin momente ”încinse”

Daniela Crudu nu este un caz izolat în lumea mondenă autohtonă, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a alcătuit un… Top al vedetelor agresate, trăgând astfel și un semnal de alarmă. De prea multe ori, de-a lungul timpului, au izbucnit conflicte în urma cărora au rămas cel puțin vânătăi, iar acest ”clasament al durităților în familie” oferă și o perspectivă pe marginea căreia s-ar putea discuta foarte mult. Andreea Raicu, Bianca Drăgușanu sau Dana Războiu au simțit, la rândul lor, că dragostea poate da numai dureri sufletești, ci și fizice. Comportamentul lamentabil al partenerilor de viață – care nu au, evident, niciun fel de scuze – transmite, clar, că poți deveni o femeie agresată chiar dacă ești o vedetă a lumii mondene, urmărită de nenumărați fani și vânată de paparazzi. (NU RATA: TOPUL CELOR MAI… BUNE VEDETE DIN ROMÂNIA ÎN 2019)

Acestea sunt, însă, doar patru dintre exemple. Clasamentul de față oferă surprize de proporții tuturor celor care vor accesa GALERIA FOTO, pentru că drama prin care a trecut Cruduța are rădăcini adânci în showbiz. Sunt frumoase, sunt senzuale și dorite de bărbați – gelozia fiind, de altfel, unul dintre motivele care stau la originea agresiunilor fizice la care sunt supuse multe femei -, însă, atunci când partenerii lor de viață vor să facă, neapărat, pe ”cocoșii”, totul degenerează, se ajunge la scandal, la vorbe grele și, din nefericire la lovituri. (CITEȘTE ȘI: TOP 10: CELE MAI MINCINOASE VEDETE DIN ROMÂNIA)

Atunci când partenerul de viață devine furios

Alexandra Stan a fost bătută de managerul ei. Bianca Drăgușanu a ținut capul de afiș, la rândul ei, partenerul de viață aplicându-i ”corecții”. Loredana Chivu nu lipsește nici ea din acest TOP, cu toate că nimeni nu și-ar fi dorit ca frumoasele din lumea mondenă să fie… comparate din acest punct de vedere. Le-am văzut în pictoriale fierbinți, le-am inclus în topuri ale senzualității, iar fotografiile lor au fost accesate de milioane de privitori.

Dar iată-le acum într-o altă postură, cea de femei care nu au mai reprezentat pentru soți sau iubiți decât o sursă de alimentare a violenței ținute, până atunci, în frâu. De fapt, chiar și Daniela Crud a recunoscut că nu și-a mai văzut iubitul croat într-o astfel de stare. (VEZI ȘI AICI: TOP 15 CELE MAI RĂSUNĂTOARE DIVORȚURI DIN 2019)

”Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge. A spus că a bătut-o prietenul ei, cetățeanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea să depună plângere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit că nu e nevoie de internare. A plecat acasă, iar azi a revenit la spital, unde a acuzat noi dureri. A venit acolo și un echipaj al Secției 25, dar a refuzat mai departe să depună plângere”, a povestit, în exclusivitate pentruCANCAN.RO, site-ul nr. 1 din Româniaunul dintre cei care au văzut-o pe Daniela Crudu după ce vedeta a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor.

În unele cazuri a fost vorba doar despre o glumă…

Există în acest TOP întocmit de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, și unele momente care par de o duritate maximă, la o primă vedere. Nu vă dezvăluim identitatea celor implicați, însă trebuie spus că – din fericire – scenariile respective au avut o oarecare notă de… umor. Și ar fi fost foarte bine dacă s-ar fi întâmplat așa și în cazul Cruduței. Sau atunci când a fost vorba, de pildă, despre Larisa Drăgulescu. Sau de Bianca Rus ori despre soția lui Ionel Ganea. Rămâne să descoperiți unde este vorba despre… ”caterincă” și unde, din păcate, a fost vorba de lovituri aplicate fără milă. (NU RATA: SUPER-IMAGINILE CU BIANCA, DELIA + MULTE ALTE SEXY-VEDETE LA CARE MINORII AU ACCESUL INTERZIS!)

Imaginile din GALERIA FOTO au un puternic impact emoțional, iar ”istoria mondenului” le-a ”prins” deja într-un nedorit album. Nu lipsește nici Anamaria Georgescu, iar alături de alte vedete agresate se află și Ioana Boureanu. ”Oamenii se mai și ceartă”, se spune de multe ori sau ”nu există nicio căsnicie fără sincope”. OK, nu se poate contesta asta, dar atunci când se ajunge la violențe ceva ”e putred”. Problema este una care nu trebuie neglijată, iar deciziile pe care le iau sau nu le iau femeile/vedetele în cauză sunt interpretabile. Simona Trașcă – chiar ea trecând printr-un astfel de incident – susține, de pildă, că nu  îi poți face plângere iubitului dacă acesta te-a agresat.

”Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a declarat Simona Traşcă. Dar reversul medaliei? Faptul că tocmai cel la care ții foarte mult te-a bătut fără milă nu spune ceva? De reflectat. Iar fotografiile pe care le veți vedea în GALERIA FOTO îndeamnă, firește, la o reconsiderare a deciziilor luate în momente de criză. (CITEȘTE Și: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI)