Andreea Moldovan a răbufnit la adresa vedetelor şi a oamenilor simpli care nu respectă perioada de izolare! Ce replici acide a transmis public

Publicat: 21/03/2020 | 16:21

Andreea Moldovan a răbufnit la adresa vedetelor şi a oamenilor simpli care nu respectă perioada de izolare! Replicile acide i-a făcut pe fanii săi să se împartă în două tabere: unii care sunt de acord cu ideile sale, alţii care nu rezonează cu mesajul său.

Citeşte şi: Delia și Răzvan Munteanu, văzuți pe stradă într-o ipostază unică. Totul s-a petrecut lângă parcul Herăstrău

Andreea Moldovan, replici dure pentru vedetele şi oamenii simpli care nu respectă perioada de izolare

Fosta concurentă de la “MasterChef” a transmis câteva replici dure la adresa tuturor celor care sunt iresponsabili în perioada aceasta critică provocată de pandemia de coronavirus (SARS-CoV-2). Ea a postat pe contul oficial de Instagram o poză pe care este scris mesajul: “Nu vă mai suport, ăştia de ieşiţi în parc/pădure şi vă plimbaţi singuri şi postaţi că: «Ce bine e». Băăăăăăi, toţi stăm în casă, nimănui nu îi e uşor, dar nu vă mai postaţi făcând asta! Ieşiţi pe barba voastră, din păcate, posibil şi a altora (că na, cine ştie ce are şi cui dă) şi nu mai postaţi, nu mai fiţi un exemplu plimbăreţ!”.

Află şi: Andreea Esca, mesaj sfâşietor despre părinţii săi! Ce s-a întâmplat cu ei în timpul crizei de coronavirus

După cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, vedeta a pus la descrierea imaginii de mai jos următoarele gânduri: “Excepţie fac cei care stau la curte, una mai mare preferabil, nu 2×3, bot în bot cu vecinu’. Chiar e aşa de greu de înteles că trebuie să stăm acum în case, ca să putem ieşi cât mai repede din acest vis urât??? Încetaţi cu postările outdoor, în parc/pădure. Ok, înteleg, simţi că o iei razna în casă (dar nu din ziua 3, că deja n-ai niciun fel de control asupra ta), ieşi oricum până la magazin că oi fi rămas fără hârtie igienică, dar nu te mai posta la plimbare!!! Toţi suntem «influensări» în momentele astea! Toţi, fara excepţie! Mai bine postează-te cu un vibe bun din casă, decât de afară! #stayhome #staysafe ❤️”.

Fosta concurentă de la “MasterChef” a răbufnit la adresa tuturor care ies din casă ca să facă plimbări prin parcuri, păduri şi nu numai © Instagram
Fosta concurentă de la “MasterChef” a răbufnit la adresa tuturor care ies din casă ca să facă plimbări prin parcuri, păduri şi nu numai © Instagram

Luna trecută, mai exact pe 27 februarie, micul prinţ al Andreei Moldovan a împlinit şase luni. Petru are o soră mai mare pe care o cheamă Ava.

Bilanţul celor infectaţi cu noul coronavirus în România

Potrivit celor mai noi informaţii, în România, 367 de oameni au contractat virusul ucigaş din China. Iar în întreaga lume, bilanţul celor infectaţi cu COVID-19 a ajuns la 286.805, relatează worldometers.info/coronavirus.

Citeşte şi: Sfaturi utile pentru persoanele vârstnice în plină pandemie de coronavirus