Andreea Marin şi Victor Costache, întâlnire de gradul 0 astăzi privind combaterea coronavirusului! Reacţia ministrului Afacerilor Interne după scrisoarea deschisă a vedetei

Publicat: 13/03/2020 | 11:31

Întâlnire de gradul 0 între Andreea Marin şi Victor Costache astăzi! În calitate de preşedinte al Fundaţiei “Preţuieşte Viaţa”, Andreea Marin va discuta cu ministrul Sănătăţii situaţia în care se află în prezent România în lupta pentru combaterea coronavirusului, după ce vedeta i-a adresat oficialului, dar şi ministrului Afacerilor Interne o scrisoare deschisă în care s-a oferit să ajute cu diverse resurse.

Citeşte şi: Monica Pop, dezvăluiri cutremurătoare în lupta cu noul coronavirus: “Vârful pandemiei va fi săptămâna viitoare”

Andreea Marin şi Victor Costache se întâlnesc azi ca să discute despre combaterea coronavirusului

Ministrul Sănătăţii a luat legătura cu fosta prezentatoare TV la mai puţin de 12 ore de când aceasta a făcut publică scrisoarea deschisă pe care i-a adresat-o atât lui, cât şi ministrului Afacerilor Interne. Până la momentul redactării acestui articol, Marcel Vela nu a contactat-o pe Andreea Marin, după cum chiar ea a dezvăluit în postarea făcută astăzi, înainte de ora prânzului.

Citeşte şi: Ultima oră. Primul parlamentar român infectat cu noul coronavirus

“UPDATE In urma publicării Scrisorii Deschise de mai jos adresata Ministrului Sănătății și Ministrului Afacerilor Interne, la scurt timp după postarea în spațiul public, Ministrul Sănătății, Victor Costache, m-a contactat în vederea unei discuții ce ar urma astăzi, aștept asadar sa revină și va voi tine la curent. Nu am nicio reacție din partea Ministerului Afacerilor Interne, dar este încă devreme și o aștept. Consider ca întrebările adresate de mine sunt esențiale și logice, ele constituie punctul de plecare în demersurile de ajutorare ce pot fi făcute și avem nevoie de transparenta și de cunoașterea realității pentru a putea construi, dar ajutorul poate fi oferit nu oricum, nu haotic, ci doar în condiții de siguranță acceptate de autorități, mai ales în acest caz special. Va mulțumesc pentru reacții, pentru miile de comentarii și distribuiri și reamintesc faptul ca numai cu calm, gândire logica și disciplina, cautand solutii constructive pentru a ne continua vietile, putem trai frumos și demn, chiar și în situații de criza. Niciodată în istorie și niciunde oamenii nu au învins un impas prin defensiva, panica și fuga de responsabilitati, ci doar prin asumare și solutii creative, prin revenirea la valori și la omenie, generozitate, bunătate, credința. Ii admir pe oamenii care nu renunță și găsesc idei care sa ii ajute sa ducă mai departe ceea ce știu sa faca, ceea ce iubesc, oferindu-le și altora bucuria muncii lor. Un exemplu: echipa de actori Unteatru se „încăpățânează” sa joace pentru spectatorii sai, actorii voi juca pe scena, iar piesele vor fi transmise live pe internet, iată aici ghidul spectatorului: https://www.facebook.com/notes/unteatru/unteatru-acas%C4%83-ghid-de-spectator/2797643980283576/. Va invit sa susținem inițiativele celor care pun pasiune în ceea ce fac și găsesc idei care să-i ajute sa ne aducă în continuare frumosul în suflete, prin munca lor! Avem nevoie de o minte limpede, echilibrata, de pozitivitate, în ciuda perioadei traversate sau, mai bine spus, mai ales în aceste vremuri în care îngrijorarile nu trebuie lăsate sa pună în umbra rațiunea și puterea de a fi constructivi. Buna dimineața, prețuiește viața!” este mesajul publicat pe Facebook de Andreea Marin.