Andreea Marin s-a fotografiat doar în prosop și a încântat internauții!

Publicat: 16/06/2020 | 08:12

Deși a ajuns la 45 de ani, Andreea Marin a rămas la fel de feminină și plină de viață. Vedeta s-a fotografiat recent doar în prosop și internauții au fost foarte încântați. 

Deși a trecut prin trei mariaje eșuate, cu Cristian Gheorghiță, cu Ștefan Bănică Junior și cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin și-a refăcut viața în mai 2017.

De atunci, trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, consul al României în Libia. Fosta „Zână a surprizelor” a declarat, în urmă cu câteva luni, că încă mai crede în căsătorie. 

„Dragostea o trăiesc la timpul prezent”

„Da, cred. Potrivirea între oameni este, e adevărat, o loterie. Momentele în care viețile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor. Dacă ai întâlni același om când a trecut mai mult prin viață, poate că destinul relației ar fi altfel sau dacă el te-ar întâlni pe tine când s-ar dovedi că ești mai înțeleaptă. În același timp, e și o chestiune de chimie pe termen lung. Dar eu nu mă plâng și nu am nostalgii din acest punct de vedere, dimpotrivă. Dragostea o trăiesc la timpul prezent”, spunea vedeta. 

Bucuroasă de redeschiderea saloanelor de înfrumusețare, Andreea a mers la un tratament corporal și i-a surprins pe internauți. Marin a postat o fotografie în care apare acoperită doar cu un prosop.

„Cumințică la tratament. Să topim țesutul adipos ce se încăpățânează să rămână și după dietă sau sport”, a scris bruneta în dreptul imaginii.

Imediat, imaginea a strâns numeroase comentarii, de la aprecieri la propuneri picante și de la întrebări nepotrivite la critici.