Andreea Marin, regrete după relația cu Ștefan Bănică Jr.? Vedeta a făcut dezvăluiri din viața personală: „Oare ce oi fi văzut la el?”

Publicat: 20/04/2021 | 18:49

Andreea Marin a făcut câteva dezvăluiri din vița personală. Vedeta a vorbit despre relațiile trecute, despre procesul de maturizare prin care a trecut și despre lucrurile care au transformat-o în femeia de astăzi.

În cadrul unei emisiuni tv, Andreea Marina a făcut câteva declarații ce i-au pus pe mulți pe gânduri. Aceasta a vorbit despre relațiile trecute și a mărturisit că privind în urmă a avut momente în care s-a întrebat ce a văzut la bărbatul alături de care a fost. Deși nu a oferit nici-un nume și a păstrat discuția la un nivele general, nu au fost puțini cei care s-au dus cu gândul la fosta relație cu Ștefan Bănică Jr.. Să aibă oare Andreea Marin unele regrete legate de relația cu artistul? (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN, IMPRESIONATĂ DE FIICA SA. CE MESERIE ÎȘI DOREȘTE VIOLETA SĂ AIBĂ: „ȘI-A DAT SEAMA DE NIȘTE LUCRURI”)

„Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri: «Oare ce oi fi văzut la el?!». Întrebarea se poate și reciproc: «Oare ce o fi văzut el la mine?!». Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în alta. În fond, ce rămâne e omenia dintre noi și calitățile certe pe care le avem, faptele noastre. Eu sunt omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe”, a declarat Andreea Marin, la Canal 33.

„Am avut momente care au lăsat răni”

Andreea Marin a mai mărturisit că a trecut și prin relații grele, prin despărțiri care au lăsat răni, dar a ales de fiecare dată să privească partea pozitivă, să învețe din experiențele dure. Mai mult, vedeta a mai spus că fără astfel de trăiri dureroase o femeie nu se poate maturiza. (VEZI ȘI: CE STUDII ARE, DE FAPT, ANDREEA MARIN. PUȚINI SUNT CEI CARE CUNOSC ACEST DETALIU)

„Până nu te lovești de greutăți e greu. Cred că o fată devine o femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o învață, o maturizează. Nu e un moment al vieții. Devenim mai calde, mai atente, mai înțelepte. Am avut momente care au lăsat răni, dar am ales să fac tot ce îmi stă în putere să învăț ceva și să merg mai departe. Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă apar ridurile”, a mai declarat Andreea Marin.

 

 

Sursa foto: Instagram