Andreea Marin, momente de dragoste cu iubitul, în izolare: ”Azi am hotărât să fim una cu natura!” FOTO

Publicat: 17/04/2020 | 15:55

Andreea Marin muncește foarte mult în ultima perioadă, dat fiind faptul că vedeta este implicată în foarte multe proiecte și sprijină foarte multe organizații în strângerea de fonduri necesare în privința combaterii noului coronavirus și nu numai. Fosta prezentatoare are nevoie, așadar, de un moment de respiro. Vinerea Mare i-a dedicat-o în totalitate iubitului ei.

Deși nu s-a sfiit să-și arate iubitul cu 10 ani mai tânăr în public, mergând, astfel, împreună la nenumărate evenimente, Andreea Marin a fost destul de egoistă în ceea ce privește postările cu Adrian Brâncoveanu pe rețelele de socializare. Vedeta își trăiește fericirea departe de ochii lumi, deși, rareori – ca acum, are momente în care simte să răsufle și să descrie exact lumii momentele de dragoste pe care le împărtășește alături de partenerul său în intimitatea casei sale.

CITEȘTE ȘI: Azi se încheie Românii au Talent. Ar putea fi ultima emisiune a show-ului de la Pro TV

”Bună dimineața, prețuiește viața! După o săptămână grea (3 convoaie umanitare organizate și desfășurate simultan în tara și în capitala, azi am hotărât sa fim una cu natura. Iarba, pomi infloriti, ciripit, soare, pace… Cand stam nemișcați, lupul nostru, Rocky vine sa se asigure că suntem bine și ne inspecteaza, precum se vede în a doua fotografie. M-a adulmecat, sa fie sigur ca respir, mi-a dat și un pupic. Gata, acum s-a liniștit. ????????☘️????❤️???? P. S. După-amiaza, revin cu filmul convoiului 5 Pretuieste Viata de ieri. O emoție pe care vreau sa o împărtășim.”, a scris Andreea Marin pe contul de Instagram.

 CITEȘTE ȘI: Ramona Bădescu, despre viața în izolare cu băiețelul său de șapte luni: ”Mi-e frică pentru copilul meu și pentru soțul meu”

Cine este iubitul Andreei Marin?

La un an de la divorțul de medicul turc, Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a îndrăgostit, în mai 2017 mai exact, de un bărbat tot mai tânăr decât aceasta. Adrian Brâncoveanu este angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, bărbatul pare că i-a furat inima vedetei din prima, căci, dacă era întrebată despre el, făcea, cu fiecare ocazie, exces de complimente.

„El este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire!”, a declarat Andreea. Cei doi au o viață liniștită de familie și arată ușor, ușor publicului cum trăiesc în casa Andreei Marin, din Pipera.