Andreea Marin & iubitul s-au sărutat și au dansat ”obraznic” într-un club din Brașov!

Publicat: 03/01/2020 | 22:51

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini în premieră de la party-ul de Revelion la care a participat ”Zâna surprizelor”. Andreea Marin și iubitul consul s-au sărutat cu foc și au dansat ”obraznic” într-un club din Brașov. (CITEȘTE ȘI: EBA & TOMATĂ, ÎN INSTANȚĂ PENTRU ”CUSTODIA” FETIȚEI LOR!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini unice de la mega-petrecerea de Revelion la care a luat parte ”Zâna surprizelor”. (NU RATA: AMNA ȘI SOȚUL, FILMAȚI ÎMPREUNĂ LA 6 LUNI DE LA DIVORȚ)

Andreea Marin și iubitul acesteia, Ionuț Brâncoveanu, au ales să petreacă noaptea dintre ani într-un renumit club din Brașov, alături de câțiva prieteni. Vedeta TV a fost într-o dispoziție de zile mari. Îmbrăcată lejer – cu o cămașă albă și o pereche de pantaloni negri, Andreea Marin s-a distrat întreaga seară alături de iubitul ei și de prietenii ce îi însoțeau.

Au profitat de fiecare moment petrecut împreună

Când atmosfera din club a devenit electrizantă, cei doi au oferit un veritabil moment de tandrețe. Fără să le pese de ochii curioșilor,  Andreea și Ionuț au dansat ”obraznic”. Ba, mai mult decât atât, cei doi au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat pătimaș în timp ce se mișcau îmbrățișați pe ritmurile muzicii.

Iubitul vedetei, Ionuț Brâncoveanu, consulul României în Libia, a dovedit că este un bărbat extrem de îndrăzneț. În timp ce dansa, cu un gest subtil, acesta a pipăit-o pe Andreea pe posterior. Din câte se pare, cei doi au profitat din plin de fiecare moment pe care l-au petrecut împreună. (NU RATA: FOTBALISTUL DE NAȚIONALĂ AL LUI RĂDOI A CHEFUIT CU LĂUTARII + DOI TOVARĂȘI ÎN JURUL UNEI FRAPIERE CU ROSE!)

Andreea Marin și Ionuț Brâncoveanu, săruturi ca în filme

Îndrăgostită nebunește de iubitul ei

Fosta prezentatoare TV nu ascunde faptul că este îndrăgostită de bărbatul care îi este alături, însă privește această relație cu alți ochi, după cum a declarat chiar ea. (NU RATA: OANA ZĂVORANU S-A ÎMPĂCAT CU ALEX ÎNAINTE DE REVELION. AVEM FILMAREA-DOVADĂ CARE EXCLUDE DIVORȚUL!)

„Acum nu mai caut. Acum mi-e foarte bine. Sunt de aproximativ trei ani cu un om minunat, cu care trăiesc o poveste foarte frumoasă şi îmi doresc să mergem cale lungă împreună, mână-n mână”, a spus Andreea Marin.

„Să nu facem speculaţii! Nu mai sunt la început de drum şi nu mă mai încântă poveştile cu voalul alb, ca să fiu sinceră. Cred că altfel privesc viaţa acum şi alte lucruri sunt importante. Până la urmă, e vorba de potrivire.

Dacă oamenii se potrivesc până la capăt, nu doar până într-un moment al vieţii, lucrurile merg. Dacă nu, nu. Şi potrivire nu înseamnă doar potrivire fizică. Aceasta este, din păcate, ceea ce nu atrage la început, şi uneori ne putem păcăli. De ambele părţi! Potrivire, însă, pe termen lung înseamnă ca ritmul unuia să fie compatibil şi cu ritmul celuilalt. 

Poate că unul oboseşte mult prea repede în raport cu energia debordantă a celuilalt. Se poate întâmpla şi atunci niciunul nu e de vină. Dar, pur şi simplu, nu poţi trăi într-un ritm care nu e al tău, e clar! În alte situaţii, se poate ca valorile unuia să nu se potrivească pe termen lung cu valorile celuilalt. În cazul meu, nu trăiesc în trecut, trăiesc doar cu prezentul în mână şi cu gândul spre viitor”, a mărturisit  Andreea Marin pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)