Andreea Marin, în luptă cu COVID-19. Nici în mașină nu se desparte de mască și…

Publicat: 18/03/2020 | 23:11

Andreea Marin este, fără doar și poate, una dintre cele mai implicate vedete care se luptă pentru sănătatea semenilor ei. În plină epidemie, ”Zâna Surprizelor” pare să fie mai precaută ca oricând și s-a echipat ca la carte, pentru a se proteja de coronavirus. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase. (CITEȘTE ȘI: AFACERIST ISRAELIAN, GĂSIT MORT ÎNTR-UN “BORDEL” DIN CAPITALĂ)

Chiar dacă se implică, trup și suflet, în nenumărate campanii pentru semenii ei, Andreea Marin nu își neglijează nici propria sănătate. În plină epidemie de COVID-19, ”Zâna Surprizelor” ține pasul cu ”noua modă” și iese din casă echipată „după manual”. (NU RATA: ANDREEA MARIN & IUBITUL S-AU SĂRUTAT ȘI AU DANSAT ”OBRAZNIC” ÎNTR-UN CLUB DIN BRAȘOV!)

Echipată ca la carte

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Andreea Marin în timp ce părăsea sediul televiziunii din Pache Protopopescu. În această perioadă, în care pandemia de coronavirus face ravagii în întreaga lume, ”Zâna” pare să fie mai prevăzătoare ca oricând. Dotat[ corespunzător, cu mască și mănuși de protecție, Andreea Marin a ieșit glonț din clădirea televiziunii și, fără să intre în contact cu vreo altă persoană, s-a urcat în mașină și a demarat în tromb[ spre casă. Chiar și la volan, Andreea Marin se protejează de coronavirus. Până a ajuns la domiciliu, vedeta a purtat echipamentul de protecție.

Totodată, ”Zâna” și-a îndemnat fanii, prin intermediul rețelelor de socializare, la același lucru, dar și să fie foarte atenți la mișcările pe care le fac sau mai ales, la locurile în care se deplasează. (VEZI ȘI: CE OBIECT A MOȘTENIT ANDREEA MARIN DE LA MAMA EI)

Andreea Marin nu se desparte nici în mașină de mască și mănuși

Andreea Marin și Victor Costache, întrevedere pe tema COVID-19

Întâlnire de gradul zero între Andreea Marin şi Victor Costache, în urmă cu câteva zile! În calitate de preşedinte al Fundaţiei “Preţuieşte Viaţa”, Andreea Marin a discutat cu ministrul Sănătăţii despre situaţia în care se află în prezent România, în lupta pentru combaterea coronavirusului, după ce vedeta i-a adresat oficialului, dar şi ministrului Afacerilor Interne o scrisoare deschisă în care s-a oferit să ajute cu diverse resurse.

Ministrul Sănătăţii a luat legătura cu fosta prezentatoare TV la mai puţin de 12 ore de când aceasta a făcut publică scrisoarea deschisă  pe care i-a adresat-o atât lui, cât şi ministrului Afacerilor Interne. (NU RATA: ANDREEA MARIN A ADOPTAT DOI COPII, DAR NU SE MAI OCUPĂ DE EI. ZÂNA CEA BUNĂ E, DE FAPT, VRĂJITOAREA CEA REA?!)

“Niciodată în istorie și niciunde oamenii nu au învins un impas prin defensivă, panică și fuga de responsabilități, ci doar prin asumare și solutii creative, prin revenirea la valori și la omenie, generozitate, bunătate, credința. Îi admir pe oamenii care nu renunță și găsesc idei care să îi ajute să ducă mai departe ceea ce știu să facă, ceea ce iubesc, oferindu-le și altora bucuria muncii lor.

Un exemplu: echipa de actori Unteatru se «încăpățânează» să joace pentru spectatorii săi, actorii vor juca pe scena, iar piesele vor fi transmise live pe internet, iată aici ghidul spectatorului: https://www.facebook.com/notes/unteatru/unteatru-acas%C4%83-ghid-de-spectator/2797643980283576/.

Vă invit să susținem inițiativele celor care pun pasiune în ceea ce fac și găsesc idei care să-i ajute sa ne aducă în continuare frumosul în suflete, prin munca lor! Avem nevoie de o minte limpede, echilibrată, de pozitivitate, în ciuda perioadei traversate sau, mai bine spus, mai ales în aceste vremuri în care îngrijorările nu trebuie lăsate sa pună în umbra rațiunea și puterea de a fi constructivi. Bună dimineața, prețuiește viața!” , a fost mesajul publicat pe Facebook de Andreea Marin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)