Andreea Marin, în cabinetul medicului cardiolog. “Cu inima nu te joci!” Cum se simte, acum, vedeta

Publicat: 04/02/2020 | 20:32

Andreea Marin a împlinit 45 de ani pe 22 decembrie și, cum nu se mai află la prima tinerețe, a început să acorde și mai multă atenție stării de sănătate. Recent, pe contul personal de socializare, fosta “Zână a Surprzelor” a dezvăluit că a fost la medic, pentru un control de rutină la inimă, în așa fel încât să evite complicațiile care ar putea să apară pe viitor.

ANDREEA MARIN AVEA DOAR 18 ANI CÂND A INTRAT ÎN TELEVIZIUNE. CUM ARĂTA ”ZÂNA” ATUNCI)

De altfel, Andreea Marin a și postat, pe contul personal de socializare, o fotografie în care apare în cabinetul medicului cardiolog. Lângă poză a scris și un mesaj, prin intermediul căruia a lăsat de înțeles că se simte bine.

M-am verificat inima dacă face treaba cum ar trebui, caci e mai bine sa previi și sa te întrebi măcar o data pe an dacă ești bine cu sănătatea, înainte de a avea surprizele neplăcute de care tot auzi în jurul tău, chiar și în cazul oamenilor tineri, activi, la care nu te-ai aștepta să aibă probleme. Și totuși, cu inima nu te joci. Inima ta e viata ta„, a scris Andreea Marin pe Instagram.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN A RECUNOSCUT! ADRIAN BRÎNCOVEANU ESTE SUFLETUL EI PERECHE: ”PÂNĂ ACUM, LE-AM DEPĂȘIT PE TOATE”)

Totodată, Andreea Marin și-a sfătuit fanii să-i urmeze exemplul și să meargă, periodic, la medicul cardiolog. „Stresul își spune cuvântul uneori, pentru noi toți. Acum, ca am început anul cu bine și în sfârșit m-am odihnit, am hotărât sa îmi acord atenția pe care o merit. Și tu meriți sa ai liniștea ca… ești bine! Mergi la un control, preventiv„, a mai scris vedeta.

Andreea Marin are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe aceeași rețea de socializare, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un angajat al Ministerului Afacerilor de Externe. Cei doi și-au asumat relația la începutul lunii octombrie 2017.