Andreea Marin îi răspunde lui Leonard Miron, după ce a acuzat-o că-și promovează prietenii în cadrul emisiunii sale

Publicat: 03/03/2021 | 13:21

Andreea Marin îi răspunde lui Leonard Miron, după ce acesta a acuzat-o pe vedetă că-și promovează prietenii în cadrul emisiunii sale.

Leonard Miron a spus, într-un interviu acordat recent, că Andreea Marin își promovează prietenii și oamenii “care o ajută în viața personală”, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la TVR.

Leonard Miron susține că Miron spune că, înainte de a-și recâștiga audiența, TVR trebuie să-și recâștige credibilitatea: ”Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioși, nu are audiență – este un fel de promovare a prietenilor și oamenilor care o ajută în viața personală și profesională extra TVR. Este și situația Alinei Sorescu, care, la fel, îmi este dragă. Mi-a fost băgată pe gât acum câțiva ani, dar mi-a devenit dragă”, a spus acesta.

După acuzațiile care i s-au adus, Andreea Marin reacționează. Vedeta mărturisește că este obișnuită cu astfel de persoane, care se folosesc de numele ei pentru a atrage atenția asupra lor.

“Emisiunea ‘Nu exista nu se poate!’ aduce în fata reflectoarelor doar oameni cu adevărat valoroși, și aici numai cine nu e în stare sa aprecieze valoarea, poate avea îndoieli. Am descoperit astfel oameni incredibili, unii cunoscuți, dar cu istorii neexplorate la TV, iar majoritatea nu au apărut niciodată până acum într-o emisiune portret. Eu și domnul Miron nu ne cunoaștem personal, nu avem vreo istorie comună în televiziune, ne-am văzut mult prea rar cu mulți ani în urma în TV, așa că pentru mine vorbele lui au apărut, aparent, de… nicăieri. Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor.

Oamenii echilibrați si liniștiți, mulțumiți de ale lor, își văd de propria treabă și de munca lor. Sunt unul dintre ei. Nu mă vedeți criticând capra vecinului, am destule de făcut în curtea mea. Așa că… sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate, pentru Fanatik.

Este una dintre cele mai longevive vedete de la noi

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 în Roman. Liceul l-a urmat în Roman, la „Colegiul Național Roman-Voda”. A urmat cursurile Facultății de Informatică din cadrul Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Este fiica lui Dan și a Violetei Marin. Are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea. În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea și-a pierdut mama într-un accident rutier.

În 1995, pe când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, care în prezent este director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorțat în anul 2000. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat, care este și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României.

A fost moderatoarea a emisiunii Surprize, surprize difuzată de canalul TVR 1 din 1999 până în 2007 (8 sezoane). A fost jurat în emisiunea Uite cine dansează!, difuzată de postul de televiziune Pro TV. Din octombrie 2020, este coproducătoare și realizatoare a emisiunii Nu există nu se poate!, difuzată de postul de televiziune TVR 2.