Andreea Marin, declarații tranșante după ce s-a zvonit că se căsătorește a patra oară: “Nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui”

Publicat: 02/05/2021 | 18:14

Andreea Marin a făcut declarații tranșante după ce s-a zvonit că s-ar pregăti să se căsătorească a patra oară. Îndrăgita prezentatoare a lăsat de înțeles că nu își dorește să se recăsătorească și nu crede că un act ar schimba o relație, mai ales atunci când aceasta nu funcționează. Vedeta și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de patru ani, iar partenerul ei de viață este mai tânăr cu aproape 11 ani.

Andreea Marin nu își dorește să devină soția lui Adrian Brâncoveanu

După trei mariaje eșuate, Andreea Marin are alte principii și reguli despre cum să își trăiască viața. Iar iubitul ei îi împărtășește multe dintre aceste lucruri, motiv pentru care au decis să nu își oficializeze “cu acte” povestea de iubire. Potrivit declarațiilor prezentatoarei, consulul României în Libia îi oferă tot sprijinul și toată atenția de care aceasta are nevoie.

“Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt.

Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astwa îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a declarat fosta “Zână a Surprizelor” la emisiunea “Star Magazin”.

Nu rata: Andreea Marin, regrete după relația cu Ștefan Bănică Jr.? Vedeta a făcut dezvăluiri din viața personală: “Oare ce oi fi văzut la el?”

Andreea Marin și Violeta, relație extrem de specială

În cadrul interviului, Andreea Marin a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu Violeta, fiica născută în timpul căsătoriei cu Ștefan Bănică Junior. Celebra brunetă și copila sa nu au secrete una față de cealaltă și, a precizat vedeta, ele au discutat și subiecte mai sensibile… coborâșurile din relațiile sale.

“Crește fiica mea și deja e cât mine de înaltă și are aproape 14 ani. Mă ajută, suntem ca niște prietene, facem lucruri împreună. Am ajuns la momentul când vorbim cinstit despre orice, suntem două fete la șuetă. Eu am fost foarte cinstită cu ea încă de când era mică. Nu am considerat că trebuie să îi ascund lucruri, nici măcar cele mai puțin plăcute. Fiica mea este matură și nu s-a întâmplat ca ea să nu fie de acord dintr-un moft, nici nu s-a întâmplat să nu fie de acord”, a mai mărturisit prezentatoarea de la TVR2.

Descoperă și: Andreea Marin, impresionată de fiica sa. Ce meserie își dorește Violeta să aibă: “Și-a dat seama de niște lucruri”

Sursa foto: Facebook / Andreea Marin & arhivă