Andreea Marin a rupt tăcerea. A vorbit, deschis, despre problemele cu inima pe care le are. “Îi mulțumescu lui Dumnezeu!”

Publicat: 27/02/2020 | 17:27

Andreea Marin a împlinit 45 de ani pe 22 decembrie și, cum nu se mai află la prima tinerețe, a început să acorde și mai multă atenție stării de sănătate. Vedeta merge constant la medic, pentru clasicele controale de rutină la inimă, în speranța că va evita complicațiile care ar putea să apară pe viitor.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN A RECUNOSCUT! ADRIAN BRÎNCOVEANU ESTE SUFLETUL EI PERECHE: ”PÂNĂ ACUM, LE-AM DEPĂȘIT PE TOATE”)

Am avut anumite simptome care m-au pus pe gânduri. De pildă, în momentele de liniște, deci după o zi, să zicem, dificilă, când mă așezam în pat, cu fața în sus, simțeam că nu mai am aer. Or, eu sunt o fire sportivă, sunt un om energic, precum mă știți. Aș fi putut să înțeleg o excepție dintr-o zi stresantă, dar când lucrurile s-au repetat, deja mi-am pus întrebări. Nu e deloc comod să simți că respirația ta nu e așa cum trebuie. Am fost la domnul doctor implicat în proiectul de Telemedicină și am purtat un aparat atașat pe corp câteva zile, aparat ce transmitea în centrul de Telemedicină parametrii mei vitali, care erau urmăriți aici.

Am înțeles în final – și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta! – că nu este nimic grav, dar că, într-o lume stresantă, precum cea în care trăim, cu un ritm alert, precum cel pe care eu l-am ales pentru mine, e mare nevoie de moderație, înainte de toate. Că nu medicamentele au ceva de rezolvat aici, cât felul în care alegi să îți trăiești viața. Așa că am grijă: am luat-o mai ușor”, a spus Andreea Marin potrivit libertatea.ro.

“Cu inima nu te joci!”

M-am verificat inima dacă face treaba cum ar trebui, caci e mai bine sa previi și sa te întrebi măcar o data pe an dacă ești bine cu sănătatea, înainte de a avea surprizele neplăcute de care tot auzi în jurul tău, chiar și în cazul oamenilor tineri, activi, la care nu te-ai aștepta să aibă probleme. Și totuși, cu inima nu te joci. Inima ta e viata ta”, a scris Andreea Marin, la începutul lunii februarie, pe Instagram.