Andreea Marin a recunoscut! Adrian Brîncoveanu este sufletul ei pereche: ”Până acum, le-am depășit pe toate”

Publicat: 28/01/2020 | 14:54

Iubește, este iubită și trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Andreea Marin își trăiește viața la maximum și a mărturisit că și-a găsit sufletul pereche!

De aproximativ trei ani, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brîncoveanu. Vedeta nu a ascuns faptul că este îndrăgostită de iubitul ei, iar gesturile tandre în public sunt nelipsite. Acum, Andreea Marin vede viața cu alți ochi și mărturisește că și-a găsit sufletul pereche.

”E sufletul meu pereche. Am trecut și prin greu, am trăit mult timp la distanță și, până acum, le-am depășit pe toate, am traversat și momente de fericire unice, de neuitat pentru o viață, în acești 3 ani de când suntem împreună”, a declarat Andreea Marin despre Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin și iubitul ei Adrian Brâncoveanu au plecat împreună într-o vacanță de vis. Destinația aleasă se află la 11.000 km depărtare de plaiurile românești. Cei doi au ales să meargă într-un loc liniștit în care să își încarce bateriile și să se relaxeze. După 14 ore de zbor, au juns în Insula Bali, Indonezia. Aici fiecare și-a organizat timpul cum a vrut: Andreea a început unele programe specifice de detoxifiere și de yoga, iar iubitul ei a ales să exploreze zona și să imortalizeze tot ce îi apare în cale. (VEZI ȘI: VESTE BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ MĂMICĂ DIN NOU: „DA, ESTE ADEVĂRAT! SUNT..”)

Cuplul a petrecut 10 zile de vis în Bali. Ba mai mult, Andreea Marin a reușit să și scape de patru kilograme, fără să-și planifice acest lucru.

Orezul pe care l-am savurat în fiecare zi a vacanței mele în Bali e extraordinar de gustos, pentru că mâncam o porție dimineața nu am mai simțit nevoia de pâine și e plin de nutrienți de care organismul nostru are nevoie, în plus te saturi pentru o jumătate de zi”, a mărturisit Andreea Marin.

A renunțat la dulciuri și carne în Bali

Iubita lui Adrian Brâncoveanu a mai precizat că nu mai mânca absolut nimic după ora 16.00 din simplul motiv că nu-i mai cerea organismul. În plus, în Bali, a renunțat la dulciuri și carne.

După micul dejun, a doua masă și ultima o mâncam la ora 16. Astfel am slăbit 3,5 kg, renunțând și la carne, dulciurile erau doar fructele parfumate, iar de cina nu mai simțeam nevoia, am renunțat la ea, fără efort, a mai spus Andreea Marin. (VEZI AICIANDREEA MARIN, DECLARAȚII ULUITOARE DESPRE VIOLETA. CE A ÎNVĂȚAT DE LA FIICA EI: ”COPIII NOȘTRI SUNT CE MAI IMPORTANTĂ LECȚIE DE VIAȚĂ PE CARE NOI O PRIMIM”)