Andreea Marin a plecat în vacanță cu iubitul ei. Ce destinație exotica au ales

Publicat: 09/01/2020 | 10:08

Andreea Marin și iubitul ei Adrian Brâncoveanu au plecat împreună într-o vacanță de vis. Destinația aleasă se află la 11.000 km depărtare de plaiurile românești. Ei formează un cuplu de doi ani și locuiesc împreună în casa Andreei din Pipera. (CITEȘTE ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE )

Cei doi au ales să meargă într-un loc liniștit în care să își încarce bateriile și să se relaxeze. După 14 ore de zbor, au juns în Insula Bali, Indonezia. Aici fiecare și-a organizat timpul cum a vrut: Andreea a început unele programe specifice de detoxifiere și de yoga, iar iubitul ei a ales să exploreze zona și să imortalizeze tot ce îi apare în cale. (VEZI ȘI: VESTE BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ MĂMICĂ DIN NOU: „DA, ESTE ADEVĂRAT! SUNT..”)

Andreea Marin a adoptat un stil de viață echilibrat și sănătos, de acum un an, când a reușit să slăbească peste 20 de kilograme. În continuare vedeta are niște reguli după care se ghidează, chiar dacă nu mai ține un regim strict. Ea nu mănâncă după ora 19:00, iar în timpul zilei are cinci mese, a înlocuit mâncarea fast-food cu fructe și legume și face mișcare zilnic.

Vacanță de refacere

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu și-au dorit două lucruri de la vacanța lor în Indonezia:să se bucure de peisajul excepțional și să se întoarcă mai sănătoși. Cei doi fac exerciții fizice în fiecare zi, au grijă la ce mănâncă și au renuțat la carne.

„O experienta extraordinara trăită azi, în Bali, și știți ca nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place sa exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibila am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisa nici în cuvinte! Pacea deplina, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste. Ne trezim fără ceas între 5 si 6 dimineața, odată cu gâzele, cu cocoșii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce și-au făcut cuib chiar lângă terasa noastră, cu freamătul pădurii uriașe și susurul râului ce-i răcorește rădăcinile. La 8, incepem ziua cu yoga, dar azi am ales sa începem la 7 cu o noua încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga. În scurt timp, imaginile filmate care surprind sentimentul de zbor trăit în aceasta dimineață vor putea fi văzute pe Story. Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup si suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajuta sănătatea, sufletul, spiritul.”, a scris Andreea pe pagina de Facebook