Andreea Marin a fost criticată dur! Vedeta este acuzată că este mai bine echipată decât medicii, împotriva coronavirusului

Publicat: 31/03/2020 | 14:05

Andreea Marin s-a alătura luptei împotriva virusului COVID-19. Vedeta a inițiat o campanie prin care a mobilizat companii și oameni simpli să doneze și a reușit să strângă peste 600.000 de euro. În demersurile campaniei Andreea s-a întâlnit cu un cadru medical, căruia i-a luat un interviul. Însă imaginile au scandalizat publicul, care a criticat-o dur.

Urmăritorii Andreei Marin s-au revoltat atunci când au văzut imaginile apărute în mediul online. Motivul supărării a fost faptul că vedeta are un echipament de protecție mult mai bun față de cel al medicului. Ea a purtat un combinezon, o mască specială și mănuși, pe când medicul o simplă mască chirurgicală și un halat ce nu oferă protecție. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN, ÎN LACRIMI: „SIMT NEPUTINȚA DE A FACE MAI MULT. NUMAI ÎMPREUNĂ CĂPĂTĂM PUTERE”)

Așadar când au văzut imaginile internauții au reacționat imediat. „Dna Marin, dar cum sunteți dvs atât de echipă (mască ffp 3, echipament de protecție) și dna doctor doar cu o mască chirurgicală și un halat clasic care nu oferă protecție. Este penibil!!!!!!!!”, i-a scris cineva, în mediul online, potrivit Spynews. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN, ÎN LUPTĂ CU COVID-19. NICI ÎN MAȘINĂ NU SE DESPARTE DE MASCĂ ȘI…)

Când a văzut criticile care i se aduc, Andreea Marin nu a stat mult pe gânduri și a reacționat. „Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască și mă protejez, fiind ore în șir în mijlocul a zeci de oameni, că să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligație să îl fac, ci fac pentru că simt.

Nu sunt la concurență cu nimeni. Nu ne întrecem aici. Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donația și a plecat. E cu totul alt nivel de expunere…Nu simt nevoia să vă dau explicații, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs stați și comentați, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteți face mai mult”, a răspuns vedeta.