Andreea Mantea și Mădălin Ionescu, o nouă emisiune împreună? Mărturisirea plină de suspiciune făcută de cunoscutul moderator TV

Publicat: 10/05/2021 | 19:35

“Andreea Mantea și Mădălin Ionescu  vor prezenta o nouă emisiune împreună?” – aceasta este întrebarea din mintea și sufletul multor fani ai celor doi. Curiozitatea a apărut imediat ce îndrăgitul moderator TV a făcut o mărturisire plină de suspiciune pe IG Story.

Andreea Mantea și Mădălin Ionescu, o nouă emisiune împreună?

În vârstă de 50 de ani, Mădălin Ionescu a făcut un Q & A pe Instagram Stories în cursul zilei de ieri, iar printre curiozitățile primite de la susținători se numără și aceea privind un nou proiect de televiziune. Replica lui a sunat astfel: “Cine știe?” – iar imaginația unora dintre internauți a început să lucreze

În urmă cu câțiva ani buni, cei doi au moderat “WOWbiz”, show difuzat la Kanal D. La un moment dat, Mădălin Ionescu a fost înlocuit de Victor Slav, iar după ce late-night show-ul a fost scos grila de programe, Andreea Mantea a preluat cârma emisiunii “Te vreau lângă mine”, după care a fost gazdă pentru “Puterea Dragostei”. În prezent, îndrăgita bruneta are propriul reality show care se numește “Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Mădălin Ionescu a răspuns la câteva dintre curiozitățile fanilor săi © Instagram Stories

Nu rata: Andreea Mantea ascunde sarcina? Ce au observat fanii ei: “E un bebeluș acolo”

Întrebat: “Sexul mai contează pentru tine?”, Mădălin Ionescu a spus: “Ți se pare că am vreo 70 de ani?”. La mesajul următor: “Ziceai că 99,95 la sută din oameni nu sunt genial. Tu cum ești?”, Mădălin Ionescu a răspuns astfel: “Eu sunt genial. Dar, pentru asta nu am dormit mii de nopți”., după cum se vede în imaginea din stânga colajului de mai  sus.

Citește și: Cristina Șișcanu, din nou mămică. Ea și Mădălin Ionescu au dat marea veste!

Sursa foto: Facebook