Andreea Mantea, replici înțepătoare pentru Cristi Mitrea de față cu fiul lor. Cum o alintă luptătorul de MMA pe vedeta de la Kanal D

Publicat: 27/12/2019 | 10:08

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au sărbătorit Crăciunul împreună de dragul fiului lor, care are patru anișori. După poza de album cu ei, frumoasa prezentatoare a făcut public un nou episod de vlog în care a fost surprinsă misiunea “complicată” de a împodobi bradul de Crăciun împreună cu David și luptătorul de MMA. Vedeta de la Kanal D a avut replici înțepătoare la adresa tatălui băiețelului ei, iar în filmarea urcată pe canalul său de YouTube a fost dezvăluit și cum o alintă acesta.

Citește și: În ce condiții stă Andreea Mantea în Turcia, atunci când filmează pentru “Puterea Dragostei”: “Aici mănânc, aici dorm, aici…”

Andreea Mantea, replici înțepătoare pentru Cristi Mitrea de față cu fiul lor

Potrivit mărturisirilor făcute de Andreea Mantea când a făcut publică înregistrarea cu împodobirea bradului, anul acesta a fost pentru a doua oară când ea, Cristi Mitrea, dar și fiul lor au participat la această misiune frumoasă din preajma sărbătorii Nașterii Mântuitorului. Cei trei au fost ajutați și de sora prezentatoarei, iar rezultatul este unul savuros!

“Este a două oară când împodobim bradul în această formulă și chiar și de această dată, ne-a luat o veșnicieeeeee! ???? Oricum, am reușit! Iar mirosul de la cozonacii Laviniei (soră mea) ne-au făcut să retrăim amintiri dragi nouă! Asta este o bucățica din «haosul» superb din viața noastră! Sper să vă placă, pentru că am vrut să vă aduc un zâmbet pe chipuri! Sărbători cu pace și liniște alături de cei dragi vouă să aveți! ????❤️” , a scris Andreea Mantea când a postat filmarea pe contul ei oficial de YouTube.

La scurt timp după ce veți da play la clipul de mai jos, îl veți auzi pe Cristi Mitrea că i se adresează îndrăgitei prezentatoare cu apelativul “mami” – o formulă des întâlnită atât în cuplurile căsătorite, cât și în cele care nu și-au oficializat relația la Starea Civilă.

“Mami, hai, că noi avem un ritual. Vino aici, ca să-l vezi”, a spus luptătorul de MMA înainte ca David să se pregătească să-i arunce un glob ca să-l pună în brad.

Cristi Mitrea și-a încurajat fiul după ce acesta a ratat aruncarea globulețului: “Încă o dată, tati, că nu ne-a ieșit… Pregătirea ninja…”. Andreea Mantea a reacționat cu o replică înțepătoare la adresa sportivului.

“Are cu cine semăna”, a afirmat în glumă prezentatoarea de la Kanal D, iar replica i-a amuzat pe toți.

La un moment dat, în timp ce Cristi Mitrea și băiatul său erau urcați pe scaune ca să poată împodobi pomul de Crăciun mai ușor, Andreea Mantea a făcut din nou o glumă acidă.

“Am uitat să îți zic, tata: trebuie să ne ajuți să punem instalația pe la geamuri”, a spus vedeta.

“Cum pe la geamuri?”, a întrebat luptătorul de MMA.

“Pe la geamuri… Aia, ca-n fiecare an”, a răspuns Andreea Mantea, râzând în hohote împreună cu tatăl copilului ei și sora sa.

“Hahaha! E ca-n fiecare an, cheamă instalatorul, știi ce zic? Cheamă pe domnul… că vine domnul”, a spus Cristi Mitrea.

“Nu, serios! Hai, că ai pus și tu într-un an”, a mai zis Andreea Mantea stârnind iar hohote de râs.

Citește și: Andreea Mantea și-a început cariera în televiziune la munca de jos! Puțini știu care a fost primul post obținut în TV. Vedeta a postat şi în Playboy, dar acum s-a cumințit

Remarcile înțepătoare au mai continuat de-a lungul serii în care Andreea Mantea a împodobit bradul împreună cu Cristi Mitrea și fiul lor. Ea l-a îndemnat pe David să-i pună o beteală roșie în cap tatălui ei.

“Pune-o în cap, în loc de păr, ca să-i țină de cald. Zii: «Ia, tata, ca să-ți țină de cald»”, a spus carismatica prezentatoare TV.

Înregistrarea de mai jos se încheie cu o discuție despre vizita lui Moș Crăciun. Iar băiatul Andreei Mantea îi spune tatălui său că nu crede că-l va convinge pe celebrul bătrânel cu costum roșu să-l viziteze.

“Auzi, dar dacă mă duc eu să-l aduc (n.r.: Moș Crăciun), crezi că reușesc?”, a întrebat frumoasa brunetă.

“Păi de mama cine scapă, mă?!”, a spus în glumă luptătorul de MMA.

“Deci, dacă mă duc eu să-l aduc, reușesc, David? Țeapă!”, a mai afirmat Andreea Mantea.

Citește și: TOP 10 – Cele mai scunde vedete din România. Câți centimetri au Andreea Esca, Andreea Mantea și Inna

Andreea Mantea are un băiat cu sportivul Cristi Mitrea

Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.