Andreea Mantea, reacție dură după ce au apărut imagini controversate cu Bianca de la Puterea Dragostei: „E ceva putred la mijloc”

Publicat: 25/02/2020 | 12:29

După ce au apărut în spațiul public informații și imagini extrem de controversate și intime din trecutul Biancăi de la Puterea Dragostei, Andreea Mantea a avut o reacție dură cu privire la acest aspect. Prezentatoarea de la Kanal D susține că ceva este putred la mijloc și că ea a cunoscut subiectul doar la suprafață, neștiind despre ce este vorba. 

În urmă cu puțin timp au apărut imagini care mai de care mai controversate cu Bianca de la Puterea Dragostei, Andreea Mantea a ținut să precizeze câteva lucruri, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Andreea Mantea a mărturisit că ea a cunoscut subiectul legat de Bianca doar la suprafață și l-a întrebat pe Livian ce părere are familia lui, de acest lucru. Mai mult, prezentatoarea de la Kanal D i-a spus lui Livian că tatăl lui, Nelson Mondialu, a transmis un mesaj producției.

„E ceva putred la mijloc, să fim serioși. Ori ești asumat din cap până în picioare ori știi sigur că nu o să se afle niciodată. Familia ta ce zice despre situația asta? Ție în privat ce ți-a zis? Până una alta, tatăl tău a trimis un mesaj audio producției, de asta te-am întrebat ce ți-a zis” i-a spus Andreea Mantea, lui Livian.

„Aici depinde cu cine vorbești despre chestia asta, poate ea chiar nu a zis la nimeni. Ce a zis și până acum, nu e nimic nou. Ei mi-au zis că sunt îngândurați de cum reacționez eu. Mi-au zis să nu mă ia gâduri aiurea și să gestionez situația bine. E greu, poate când o să o văd pe Bianca bine o să mă descarc și o să spun tot ce am acumulat în mine zilele astea. Nu știu dacă au aflat părinții ei” a spus și Livian, despre situația jenantă în care s-a aflat, din cauza Biancăi.