Andreea Mantea negociază cu Antena 1. Ce emisiune i-a fost propusă vedetei Kanal D

Publicat: 27/02/2021 | 23:20

Una dintre cele mai simpatice prezentatoare de la Kanal D pregătește o mutare de zile mari pe piața media din România. Andreea Mantea s-ar afla în tratative intense cu rivalii televiziunii cu care are contract. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile de ultimă oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite legate de ”mișcarea de ultimă oră” la care ar fi recurs vedeta de la Kanal D.

Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, prezentatoarea TV Andreea Mantea pregătește un super-transfer. Pentru că ar fi nemulțumită de faptul că a părăsit ”cârma” show-ului matrimonial ”Puterea dragostei”, dar și de cifrele de audiență pe care le obține noul ei proiect, “Trăiri alături de Andreea Mantea” vedeta pare să fie dispusă să ”schimbe barca”.

Andreea Mantea se pare că s-a hotărât să facă o schimbare în viața ei profesională și, de ceva timp, ar fi început să negocieze cu rivalii televiziunii Kanal D un mega-transfer media. Din câte se pare, vedeta de la Kanal D ar ”vâna” postul de prezentator al emisiunii ”Mireasa” și ar trata intens cu șefii Antenelor obținerea acestui post.

Cu siguranță, discuțiile pentru preluarea ”pupitrului” de la ”Mireasa” se anunță de durată, iar CANCAN.RO promite să vă țină la curent cu toate noutățile. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA A SFIDAT TEMPERATURILE SCĂZUTE. CUM S-A POZAT VEDETA LA -9 GRADE, DE VALENTINE’S DAY)

Andreea Mantea, negocieri intense cu Antena 1?

Primul job pe care Andreea Mantea l-a avut

Andrea Mantea s-a născut într-o familie modestă din București și, cu trei ani înainte să își sărbătorească majoratul, ea s-a angajat ca picoliță într-un restaurant. Toate acestea s-au întâmplat deși a picat proba la care a fost supusă în cadrul interviului pe care l-a avut cu patroana localului și nici nu avea experiență.

“Pe la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu.

Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: «Da». Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o. Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc”, a povestit vedeta într-un interviu mai vechi, acordat Revistei Formula As.

Locul în care a lucrat ca picoliță i-a adus mult noroc! Și asta pentru că, într-una dintre zilele de muncă, Andreea Mantea a servit-o pe șefa unei agenții de modele, care a fost cucerită de trăsăturile sale frumoase. Afacerista i-a lăsat cartea de vizită și a invitat-o la agenție, unde bruneta a făcut câteva fotografii. Ulterior, pașii spre lumina reflectoarelor i-a făcut mult mai ușor. (NU RATA: ANDREEA MANTEA PIERDE PROCESUL CU POLIȚIA. CE A HOTĂRÂT INSTANȚA)

Andreea Mantea vrea să plece de la Kanal D?

Se pregătește să devină mamă pentru a doua oară?

Recent, întrebată de o colegă de la Kanal D dacă își mai dorește al doilea copil, frumoasa brunetă nu a negat și a zis că lasă totul în voia Lui Dumnezeu.

“Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață, iar Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine. Sunt o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem, să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi, să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți. Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lectie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi”, a mai mărturisit prezentatoarea pentru KanalD.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.