Andreea Mantea, momente cumplite în pragul Paștelui: ”Simțim că nu mai avem nicio putere…”

Publicat: 18/04/2020 | 13:30

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ”Puterea dragostei” a postat un mesaj emoționant și dureros fanilor săi pe contul de socializare.

AndreeaMantea se află în prezent izolată la domiciliu, împreună cu fiul ei David. Prezentatoarea care este pozitivă din fire și bucură de fiecare dată oamenii cu energia sa, a avut un moment de cădere psihică și s-a destăinuit de gânduri negre în fața fanilor.

CITEȘTE ȘI: Amănuntul neștiut! Ce ”contract” nescris a stabilit Andreea Bălan cu George Burcea înainte de a face nunta

„Mi-e dor de Romania… Mi-e dor de familia mea! …mi-e dor de acasa! Mi-e dor de traditiile pe care le-as fi urmat daca eram acasa. Mi-e dor de mersul la biserica si de cantat Prohodul alaturi de alte suflete! Mi-e dor de tot ceea ce insemna NORMAL!

Trecem printr-o perioada cumplita si simtim ca nu avem nicio putere in a schimba ceva… Dar putem, daca vrem! Putem sa nu ne pierdem speranta si credinta! ????????❤️”, este mesajul Andreei Mantea de pe Instagram.

Caută tot felul de activități în casă, cu David

Andreea Mantea a mărturisit că face tot felul de lucruri împreună cu fiul său pentru a-și umple timpul. Aceștia se distrează împreună zilnic, dansează, cântă și fac sport.

 „Da, mișcarea se face dimineața, dar acum, de când stăm în casă, este bună oricând! Dacă ne ajută și muzica, respectiv internetul, este și mai bine!”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.