Andreea Mantea, mărturisire neașteptată în propriul show de la Kanal D: “Mă simt ca la Puterea Dragostei!”

Publicat: 14/12/2020 | 12:27

Andreea Mantea a făcut mărturisire neașteptată în edița propriul reality show, care va rula în această seară la Kanal D. Frumoasa prezentatoare și fiul său, David, au ajuns într-o minivacanță la munte și au “colecționat” câteva amintiri speciale.

Andreea Mantea și băiețelul ei, noi experiențe filmate pentru reality show-ul lor

La scurt timp după ce a ajuns pe meleaguri străine, Andreea Mantea și frumosul ei prinț au fost primiți cu brațele deschide de localnici. Vedeta nu a rezistat tentației de a gusta din bunătățile cu care a fost așteptată.

“Duceți-vă cu colegii mei să filmați, că eu rămân aici”, le-a spus moderatoarea cameramanilor, în timp ce se sorbea din priviri jumările.

La un moment dat, un bărbat a strigat-o pe prezentatoare “Doamna Andreea”, iar replica i-a adus aminte de vremurile în care a filmat pentru celebrul show matrimonial, realizat în Turcia. Reacția ei i-a făcut pe toți să izbucnească în râs: “Dacă îmi mai spuneți: «Doamna Andreea»… mă simt ca la «Puterea Dragostei»”. Vedeta a părăsit formatul acestei emisiuni la insistențele iubitului misterios, care i-a spus că își dorește să petreacă mai mult timp împreună, să fie o familie alături de David, fiul brunetei din relația cu Cristi Mitrea. Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon de la “Puterea Dragostei”; filmările se derulează tot în Istanbul.

Nu rata: Top 50 de vedete așa cum nu ar fi vrut să se “prezinte” niciodată! Pe ce locuri se află Amna, Andreea Mantea sau Delia

Apropiații Andreei Mantea, despre motivul pentru care a renunțat la “Puterea Dragostei”

“Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.

Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă”, au declarat surse din anturajul prezentatoarei de la Kanal D, relatează impact.ro.

Noul episod al emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea” va fi difuzat astăzi, 14 decembrie, de la ora 23:15, la Kanal D.