Andreea Mantea, mamă pentru a doua oară anul viitor? “Toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață” + sărbătorile le face alături de fiul și iubitul ei

Publicat: 17/12/2020 | 21:48

“Andreea Mantea și iubitul ei misterios «lucrează» la un copil?” – este întrebarea pe care au avut-o mulți în minte, după ce au aflat răspunsul oferit de prezentatoare când a fost întrebat dacă își dorește o soră sau un frate pentru David. Băiatul vedetei are cinci ani și a venit pe lume în urma poveștii de dragoste pe care aceasta a avut-o cu luptătorul de MMA, Cristian Mitrea.

Andreea Mantea, mamă pentru a doua oară anul viitor?

Prezentatoarea de la Kanal D a acceptat provocarea colegilor ei din trust de a răspunde întrebărilor alese pentru un interviu de colecție, realizat acum, înainte de sărbătorile de iarnă. Potrivit dezvăluirilor sale, Andreea Mantea va sărbători Crăciunul alături de cei mai importanți bărbați din viața ei: David și iubitul misterios, iar de la mesele principale nu vor lipsi mama sa și alte persoane apropiate.

“Cred că sărbatorile de iarnă, mai ales Crăciunul este despre, cu și în familie. Ca tot romanul, vom găti acasă preparate tradițional românești, de la sarmale, nelipsita salată boeuf și până la celebrii cozonaci, vom împodobi bradul, ne vom bucura de timp în familie. (…) Sunt o pofticioasă, mănânc câte puțin din orice, așa că îmi va fi destul de greu să mă decid ce vom pregati; că nici nu vom face excese, asta este clar, dar masa românului așa stă bine, cu câte puțin din fiecare, să fie masa bogată de Crăciun și noi, cei ai casei, cu sufletul mare”, a declarat vedeta pentru colegii săi de la kanald.ro.

Când a ajuns la un capitol din viața intimă… respectiv dacă își mai dorește copii, frumoasa brunetă nu a negat și a zis că lasă totul în voia Lui Dumnezeu.

“Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață, iar Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine. Sunt o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem, să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi, să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți. Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lectie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi”, a mai mărturisit prezentatoarea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

Nu rata: Top 50 de vedete așa cum nu ar fi vrut să se “prezinte” niciodată. Pe ce locuri se află Amna, Andreea Mantea sau Delia

Întrebată despre planurile pe care și le-a făcut pentru anul viitor, Andreea Mantea a spus: Nu îmi doresc decât sănătate, că pe restul le va așeza Dumnezeu așa cum știe El mai bine. Îmi doresc să revenim la o normalitate, să ne putem bucura de viață la maximum, îmi este dor să călătorim, să ne simțim în siguranță. Vreau să văd din nou fericire pe chipurile oamenilor, să ne bucurăm de lucrurile care ne aduceau bucurie. Eram atât de fericiți înainte și nu știam asta!.

Află și: Care este relația dintre Andreea Mantea și tatăl copilului său, Cristi Mitrea. Câți bani îi dă luptătorul MMA, pe lună, vedetei Kanal D

Andreea Mantea, despre motivul pentru care își ascunde iubitul

“Nu-l ascund! Pur şi simplu am ales să nu mai vorbesc despre viaţa mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine şi maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de poveşti d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur şi simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, şi anume să-l cresc pe David. Îmi e bine aşa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit celebra brunetă într-un videoclip urcat pe canalul ei de YouTube; în timpul filmării, ea a oferit mai multe detalii despre bărbatul misterios din viaţa sa.

Descoperă și: La ce vârstă fragedă și cu cine și-a pierdut virginitatea Andreea Mantea: “Îmi transpirau palmele. Nu se uită!”

Andreea Mantea are un băiat cu sportivul Cristi Mitrea

Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.