Andreea Mantea & iubitul, imagini în exclusivitate + Noua senzație a gimnasticii, scenele care ar putea detona lumea sportului

Publicat: 18/06/2021 | 21:30

Superproducția CANCAN NEWS spune totul despre vedetele din România. Cele mai tari exclusivități din showbiz așteaptă doar un click pe butonul PLAY.

DE CÂND SUNT, DE FAPT, ÎMPREUNĂ ANDREEA MANTEA ȘI VALERIU FLORICEL

A trecut prin veritabile încercări sentimentale, dar a ieșit soarele și pe strada ei! Andreea Mantea e o adevărată norocoasă! Am aflat cum se poartă iubitul ei cu David, băiețelul pe care îl are din relația cu Cristi Mitrea! Stați cu noi, căci vă arătăm, în exclusivitate, primele imagini cu prezentatoarea de la Kanal D și bărbatul care îi face inima să bată mai puternic.

S-A DESPĂRȚIT DE IUBIT, DAR AM FILMAT-O DE MÂNĂ CU… O FATĂ

CANCAN NEWS are imaginile care ar putea dinamita lumea sportului românesc! Fosta concurentă de la Survivor, Asiana Peng, surprinsă la ceas de seară, alături de… o domnișoară! Vă prezentăm, pas cu pas, aventurile celor două. Stați cu noi!

THEO ROSE S-A PLICTISIT RAPID DE COAFURA AFRO. CUM ARATĂ ACUM

Theo Rose, săptămâna și schimbarea de look! Artista care face furori în trending a renunțat deja la coafura afro și s-a afișat cu o imagine de lady. Cum arată acum artista care se iubește cu nepotul lui nea Mărin, vedeți imediat.