Andreea Mantea, interviu savuros cu David și iubita lui! Ce răspuns i-a dat fiul vedetei Kanal D când l-a întrebat de ce o iubește pe Ana

Publicat: 12/01/2020 | 13:31

Andreea Mantea a realizat un interviu savuros cu David și iubita lui. La un moment dat, vedeta de la Kanal D și-a întrebat motivul pentru care o iubește pe Ana, o fetiță extrem de frumoasă, iar răspunsul fiului ei a surprins-o enorm. Iar asta nu e tot… în povestea de dragoste de copil sunt implicate mai multe micuțe domnișoare.

Citește și: Ce salariu are Andreea Mantea la Kanal D pentru Puterea Dragostei. Câștigă mai mult decât Andra și Cătălin Măruță

Andreea Mantea, interviu savuros cu David și iubita lui

Prezentatoarea Andreea Mantea și-a surprins apropiații și fanii cu cel mai nou episod de vlog, postat pe YouTube. Ea l-a filmat pe băiatul său în timp ce se juca împreună cu una dintre prietenele sale cu fardurile din cabina de machiaj… două dintre colegele vedetei Kanal D s-au oferit să fie modele pentru micii make-up artiști! La un moment dat, David o ține în brațe pe Ana… despre care celebra lui mamă află că, de fapt, este una dintre “iubitele” sale, așa cum a notat ea în titlul pus la clipul senzațional de mai jos.

“David, tu o iubești pe Ana?” este întrebarea Andreei Mantea pentru fiul ei.

“Ihim”, a răspuns băiețelul vedetei în timp ce o ținea pe prietena lui strâns în brațe.

“Da!?! De ce o iubești?”, a continuat îndrăgita prezentatoare.

“Pentru că are o antenă (n.r.: părul prins într-o coadă). Dacă nu are, tot o iubesc, pentru că are părul scurt ca mine. Acum e ca o fată”, i-a explicat David mamei sale.

Citește și: Andreea Mantea, replici înțepătoare pentru Cristi Mitrea de față cu fiul lor. Cum o alintă luptătorul de MMA pe vedeta de la Kanal D

Povestea de iubire se complică puțin, după ce Andreea Mantea pune următoarea întrebare: “Dar, Ana, dar tu ai vreun prieten?”. Ușor rușinoasă, frumoasa copilă răspunde: “Da. Mai am încă doi”. Auzind răspunsul, David intervine și spune: “Pe cine?”.

Cunoscuta moderatoare de la “Puterea Dragostei” preia imediat controlul discuției și întreabă: “Dar nu sunt iubiții tăi?”, iar Ana afirmă imediat: “Sunt doar prieteni. Curios cine sunt posibilii rivali, David o întreabă cum îi cheamă, iar prietena lui îi spune: Unul stă cu verișoara mea, îl cheamă Luca”.

Dezvăluirile continuă într-un mod neașteptat! Andreea Mantea îl dă de gol pe fiul ei în fața Anei, căreia îi spune că David are mai multe prietene, iar acesta începe să le înșire. La un moment dat, fiul vedetei și al lui Cristi Mitrea mărturisește că, de fapt, Ana este într-un fel iubita lui. Puteți urmări întregul interviu în video-ul de mai jos.

Andreea Mantea, vacanță în Londra cu fiul ei

În prezent, carismatica prezentatoare se află într-o vacanță superbă în Londra împreună cu cel mai important bărbat din viața ei: David. Cei doi s-au fotografiat seara trecută lângă Tower Bridge – celebrul pod construit peste Tamisa între anii 1888 – 1894 și care  leagă partea de sud cu nordul orașului. Poza o puteți vedea în galeria foto a articolului, iar în dreptul ei, vedeta a scris mesajul: “Vedere din Londra! ????”.