Andreea Mantea, continuă filmările pentru emisiune, în plină epidemie de coronavirus! Ce face vedeta când se opresc camerele

Publicat: 05/04/2020 | 11:17

Andreea Mante este stabilită de mai bine de un an în Istanbul. Vedeta se află acolo pentru filmările de la emisiunea „Puterea Dragostei”. Chiar dacă pandemia de coronavirus a ajuns și în Turcia, care a înregistrat un număr destul de mare de îmbolnăviri, Andreea continuă filmările pentru show.

Atunci când camerele se opresc, Andreea Mante pleacă repede acasă, unde o așteaptă fiul ei. Cei doi își petrec tot timpul împreună și nu ies din casă. Prezentatoarea Tv este foarte atentă și respectă toate regulile de protecție. (CITEȘTE ȘI: CARE ESTE RELAȚIA DINTRE ANDREEA MANTEA ȘI TATĂL COPILULUI SĂU, CRISTI MITREA. CÂȚI BANI ÎI DĂ LUPTĂTORUL MMA, PE LUNĂ, VEDETEI KANAL D)

Andreea și David sunt de nedespărțit, fac toate lucrurile împreună și se amuză copios. Nici atunci când încearcă să facă sport, mămica nu reușește să fie sigură. Recent, când Andreea a vrut să înceapă unul dintre antrenamentele ei de fitness, David a insistat să i se alăture. (VEZI ȘI: ÎN PLINĂ CRIZĂ DE CORONAVIRUS, ANDREEA MANTEA ȘI-A RETRAS FIUL DE LA GRĂDINIȚĂ: ”STĂM ÎN CASĂ SAU PE BALCON”)

„Am vrut să fac puțină mișcare singură, în altă cameră, dar nu am avut nicio șansă. A zis că vrea și el. Așa că am zis să facem împreună”, a spus vedeta. Însă antrenamentul nu a durat prea mult pentru că după primele minute, David început joaca și a încercat să o încurce pe mama lui.

Andreea Mantea rămâne în Turcia

Andreea Mantea a decis că cel mai bine pentru ea și David este să rămână în Istanbul, până când epidemia va înceta și lucrurile o să fie sigure din nou.

 „Ne luăm măsuri de protecție. Nu ieșim decât dacă este absolut necesar, nu mergem în zone aglomerate. Stăm în casă sau pe balcon. Și atunci când ieșim din casă, purtăm mască. Dezinfectăm totul. Și înainte de această situație acordam o mare atenție igienei”, a mai spus Andreea, conform Libertatea.

În prezent, în Turcia au fost confirmate 23,934 de cazuri de persoane infectate, dintre care s-a înregistrat un număr total de 501 decese.